Moje šťastná hvězda

Dokonale utajená svatba?

Už dlouho cítí, že je tanečník Václav Kuneš jejím osudovým mužem. Stvrdili svou lásku před oltářem?

Moc si to přála a prý se jí to nedávno splnilo. Moderátorka Kristina Kloubková (47) se údajně tajně provdala za partnera Václava Kuneše (48). Co je na tom pravdy?

Už roky se ví, jak moc si přeje moderátorka Kristina Kloubková (47) stanout ve svatebních šatech před oltářem a slíbit si s dlouholetým partnerem, tanečníkem Václavem Kunešem (48), věčnou lásku.

Keltský obřad jako předkrm

Dlouho to ale vypadalo, že Kuneš to nechce vidět, a naopak dělá vše proto, aby žádná svatba nebyla. Pochopil konečně, že zásnubním prstenem učiní moderátorku dokonale šťastnou, a utajili společně romantickou veselku?

Jsou tomu asi tři roky, co společně absolvovali podivný keltský obřad. Sice byl pro oba velmi důležitý, ale svatba to nebyla, což samozřejmě dlouho dobře věděla i Kloubková. Dala tak svému partnerovi nepříjemný nůž na krk – řekla mu, že si ji musí vzít dřív, než oslaví své jubilejní padesáté narozeniny.

Povídá se, že se mu to podařilo a svatbu utajili. Pokud je to pravda, a ne jen drby, je to podruhé, co se Kloubková ve svém životě vdala.

Už je jednou rozvedená

Do prvního manželství vstoupila před více než šestnácti lety s muzikálovým hercem Alanem Bastienem (52). Už na konci roku 2008 ale Kloubková naznačila, že je jejich manželství ve velké krizi. „Přítel mi chybí, nemáme na sebe moc času a přála bych si s ním být víc.

Kvůli práci se teď ale nějak míjíme,” odhalila moderátorka smutnou realitu. V roce 2009 už se pak v médiích objevily první zprávy o tom, že se rozvádějí. „Navzájem jsme si odcizili, neměli jsme žádné společné zážitky,“ prozradil tehdy Bastien.

Věřila, že to je ten pravý, ale nebyl.

Mají to jako na houpačce

První manželství tedy Kloubkové ani zdaleka nevyšlo podle představ a je tak zarážející, že se do toho od začátku hrne s Kunešem. Tím spíš, když je jejich vztah od začátku tak trochu jako na horské dráze. Seznámili se v roce 2017 a začátky byly romantické, vášnivé a velmi intenzivní.

Jednou už se rozešli

Jenže už po roce a půl pár ohlásil rozchod. „S Václavem jsme přátelé a já se těším, co přijde v budoucnu. Rozhodně nechci na nic tlačit, už kvůli dceři,“ svěřila se tehdy Kloubková. Jeden bez druhého ale dlouho nevydrželi a už na konci května roku 2019 oznámila moderátorka, že jsou znovu spolu.

„S Vaškem už zase tvoříme pár a jsem za to nesmírně vděčná, zkrátka k sobě patříme a máme se rádi,“ pochlubila se v rozhovoru. Od té doby spolu tvoří pár už přes tři roky a za tu dobu se několikrát spekulovalo, že Kuneš moderátorku podvedl.

Byl jí snad nevěrný?

Jako tanečník má kolem sebe samozřejmě stále krásné a také výrazně mladší ženy, což je velkým pokušením. I když má ale pověst svůdníka, žádná nevěra mu nikdy nebyla prokázána ani nebyl přistižen s jinou ženou. Nejspíš to vždy byly jen povídačky a klepy, na kterých bylo pramálo pravdy.

Moc si tak přejeme, aby se ukázalo, že se opravdu vzali a Kloubkové se tak splnil její velký sen. Pokud k tomu ale nedošlo, pevně věříme, že Kuneš svůj slib splní a moderátorku si do jejích padesátých narozenin opravdu vezme.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden