Moje šťastná hvězda

Dokonale utajený rozvod Terezy Brodské s dlouholetým manželem?

Už dlouho se povídá, že manželství herečky ze seriálu Smysl pro tumor Terezy Brodské (55) a fotografa Herberta Slavíka (61) je v krizi.

Bolestivé období?

Není tak divu, že herečka působí smutně. Tím spíš, když českým showbyznysem kolují zvěsti o tom, že se měli před časem potají rozvést. Brodská prý cítila, že jejich vztah nemá smysl, a tohle bylo jediné logické řešení.

Těžko říct, co je na tom pravdy, nicméně už je to opravdu dávno, co se spolu někde ukázali anebo o něm herečka alespoň promluvila. Naposledy se tak stalo asi před dvěma lety, kdy herečka odhalila knihu o své mamince Janě Brejchové. Tehdy sdělila, že jí s knihou manžel pomáhal, hlavně po grafické stránce.

Herbert Slavík (61).

Pravda, či lži?

Asi to ale byl jeden z mála příjemných okamžiků, které spolu za tu dobu prožili. Pokud se skutečně rozešli, je to určitě velká škoda, protože spolu byli posledních osmadvacet let.

My jsme samozřejmě pátrali a pokusili se zjistit, co je na utajeném rozvodu pravdy. Do vydání článku se nám ale spekulace potvrdit nepodařilo. Snad je tak všechno v pořádku.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden