Moje chvilka pohody

Dokonalý make-up

Přinášíme vám jednoduché a super triky pro vytvoření perfektního líčení, které vám budou závidět i hvězdy červeného koberce.

Precizně se líčíte třeba i dvacet minut, ale s výsledkem stále nejste stoprocentně spokojená? Slepují se vám řasy, drolí se vám oční stíny a make-up neodpovídá tónu vaší pleti? Vyzkoušejte naše skvělé tipy a líčení bude hračka.

Pod make-up bázi

Aby vaše pleť byla krásně jemná a hladká, použijte pod make-up podkladovou bázi. Samotný make-up pak do pleti vlepávejte prsty místo toho, abyste ho roztírala. Nakonec dílo lehce zafixujte pudrem.

Pryč s kruhy

Na zakrytí tmavých pytlů pod očima použijte speciální korektor (tuhý nebo tekutý). Kruhy pak zakryjte jemným vklepáváním bříšek prsteníčků, nikoli samotným roztíráním korektoru.

Hebké rty

Než na rty nanesete rtěnku, vklepejte do nich trochu tekutého make-upu a poté je ještě přetřete trochou bezbarvého lesku. Tak docílíte toho, že budou vaše rty vypadat jako ze sametu.

Svůdný pohled

Abyste předešla slepení řas, naneste nejprve dvě vrstvy řasenky na kořínky, a až pak protáhněte řasenku do konců řas. Pro intenzivní kočičí pohled použijte na konečky řas hnědou řasenku.

Plné obočí

K vytvarování a zvýraznění obočí používejte stíny nebo měkkou tužku a štěteček na její rozmazání doztracena. Tak nebude celkový pohled působit tvrdě a nepřirozeně.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden