Můj kousek štěstí

Dokonalý pár asi jen předstírají

Při pohledu na manželství Leoše Mareše a Moniky Koblížkové má člověk dojem, že je jako z nějakého luxusního magazínu. Zdánlivě dokonalé manželství má prý ale řadu trhlin.

Po všem, čeho byli v posledních letech fanoušci Leoše Mareše svědky, už nemůže být pochyb o tom, že si moderátor potrpí na opravdu velká gesta. Jako by se snad snažil vynahradit současné manželce to, co v předchozích vztazích tolik pokazil. Potíž je ale údajně v tom, že Moniku Koblížkovou velká slova vyznání a teatrální zamilovaná gesta vůbec nezajímají, proslýchá se, že jí dokonce lezou na nervy. Navíc s ohledem na milostnou minulost Mareše jim brunetka stejně moc nevěří. Monika Koblížková nejenže je velmi krásnou a okouzlující ženou, ale zdá se, že je také velmi inteligentní. Moc dobře si je prý vědoma manželovy minulosti. Zejména toho, jak se choval ve své době k ženám. Modelky se po jeho boku střídaly častěji, než je vhodné, a věrnost rozhodně nebyla jeho předností. Měl, ostatně podobně jako dnes, dost peněz a rozhazoval je, jak jen mohl.

Užíval si naplno

Řítil se životem zcela odbržděný bez ohledu na následky a byl si plně vědom moci, kterou mu dávali oddaní fanoušci. Není pochyb o tom, že Monika do jeho života vnesla jistý řád a snad i klid, nikdo by se jí ale nedivil, kdyby ji trápila otázka, kdy jejího muže přestane hra na spořádaného a věrného partnera bavit. Od svatby slavného páru uběhly dva roky a většina lidí předpokládala, že své manželství korunují společným potomkem. Monika sice nikdy příliš zaníceně o mateřství nemluvila, přesto po miminku údajně touží.

Nedaří se jí otěhotnět

Zatím jí však příroda nebyla příliš nakloněna. Na otázku, zda s Leošem plánují rodinu, odpověděla poněkud rozpačitě, že něco takového se plánovat přece nedá. „Někdy je potřeba i štěstí,“ doplnil svou ženu moderátor, a zřejmě se jí tak snažil vysvobodit z velmi nepříjemné situace. Zdá se, že skutečnost, že se páru dlouhodobě nedaří počít, křehkou brunetku hodně trápí. Ostatně i to by mohlo být důvodem, proč by mohla Monika o manželství začít pochybovat. Možná se bojí, aby ji Leoš neopustil a nezkusil své štěstí s potomkem jinde. Začátkem března oslavila Koblížková devětatřicáté narozeniny a Mareš, jak už mu asi jeho přirozenost velí, nemohl nechat tento den bez povšimnutí.

Nevěří mu jeho vyznání? 

Sdílel proto na sociální síti společnou fotografii sebe a Moniky a doplnil ji slovy: „Bez tebe bych nebyl!“ Zatímco jinou ženu by asi podobné gesto dojalo, brunetka údajně radostí zrovna neskákala. Zřejmě se jí podobná zvolání po letech už zajídají a s ohledem na skutečnost, že nemůže manželovi dát to, po čem nejvíc touží, ji Mareš takhle spíš jen zbytečně dráždí. Možná by moderátor udělal lépe, kdyby svou ženu teď nechal chvíli vydechnout.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden