Staré dobré časy

Doktorka Králová našla svou druhou půlku pomeranče

Staré dobré časy

Jako herečka se narodila v pardubickém divadle. Tam totiž zjistila, že o herectví neví vůbec nic.

Vyrůstala jako členka slavné herecké dynastie. Sama se stala velkou hereckou osobností.  Hvězdou, která prošla svým životem bez skandálu.

Není divu, že se jejím osudem stalo herectví. Vždyť jejími rodiči byli slovenská herečka Elena Hálková (1907–1985) a jeden z největších českých herců minulého století Zdeněk Štěpánek (1896–1968).

Bylo mi divné, že nežijí spolu

Rodiče se rozvedli, když jí bylo šest let. V dětské naivitě to prý vlastně ani nepocítila. „Jen mi bylo ze začátku divné, že nežijí spolu.“ Společně se ale podíleli na její výchově.

A jak sama přiznává, udělala jim tenkrát nejednu vrásku na čele. „Mě škola strašně nebavila. Nezajímalo mě tam vůbec nic,“ shrnula kdysi svá těžká školní léta do dvou vět.

Představení trávila v portále s hasičem

A taky se přiznala, že povolání svých rodičů snášela jako malá hodně špatně. Jako všichni komedianti nebývali po večerech doma. A moc si nepomohla, ani když ji

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden