Moje šťastná hvězda

Doma mají peklo! Rozejdou se těsně před porodem?

Moje šťastná hvězda

Do manželství skočili rovnýma nohama, poté co spolu zplodili syna. Nyní se ale objevují v manželství MARKÉTY (33) a PATRIKA (32) DĚRGELOVÝCH první velké trhliny. Vyřeší je rozchodem?

Mnozí je ještě donedávna považovali za ideální pár, který by mohl jít všem příkladem. Jenže uběhlo pár měsíců a všechno je jinak. Markéta Děrgelová (33) oznámila těhotenství a následně v hereckých kuloárech začala kolovat informace, že se Děrgelovi rozcházejí.

Může za to seriál, v němž pár hraje společně? Říká se, že se v jejich manželství objevil někdo třetí, kdo v letošním roce razantně zamíchá kartami.

On touží po rodinné pohodě, ona po dobrodružství

V červnu 2019 proběhla utajovaná veselka, při které si pár řekl své „ano“. Bylo to logické vyústění jejich několikaletého a šťastného vztahu, ze kterého vzešel i jejich společný syn Vavřinec (4). Děrgelová porodila v říjnu roku 2016 a hned se prý nechala slyšet, že u jednoho

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden