Můj kousek štěstí

Doma poroučí ‚starej‘

Energická, emancipovaná, moderní žena. Tak působí Tereza Ramba rozená Voříšková, která se předloni v létě vdala za tanečníka Matyáše Rambu (31).

Na podzim se jim narodilo miminko, ale Tereza zprvu nebyla ochotna prozradit ani jeho jméno, ba ani pohlaví. Dítěti říkala vznešeně Slunce. Až v lednu 2020 se ukázalo, že se jedná o chlapečka, zhruba o měsíc později se konečně zjistilo, že se jmenuje Mikuláš.

S manželem Matyášem Rambou. Oba musejí být jako ze škatulky, jinak se nikam nejde...

Teď už se Tereza ohledně rodiny tak tajnůstkářsky nechová, dokonce navlékla maminku, babičku i sestru do šatů, které sama navrhuje, a pořídila fotografii. Prozradila i poměrně pikantní skutečnost o manželství s Matyášem Rambou.

Vypadá to, že ke svému tanečníkovi obdivně vzhlíží. „Často mám pocit, že jsem módní ikona a vypadám božsky, a když odcházím z domu, tak mi to hrozně sluší. Matyáš mě ale posílá se převléknout. Nakonec mi většinou vybere něco sám a jsme spokojeni,“ konstatuje.

„Prostě když mi Maty řekne, že jsem to přehnala, tak se převléknu,“ dodává. Také vás, milé dámy, posílá manžel převléknout, když odcházíte z domu? Anebo to i vám připadá divné?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden