Můj čas na kafíčko

Doma to není žádná pohádka!

Herce Jana Čenského (60) mají televizní diváci spojeného nejen s rolí v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, ale pro mnoho z nich navždy zůstane hlavně princem z oblíbených televizních pohádek.

Jeho osobní život má do pohádky ale poměrně daleko. A podle jeho vlastních slov si za to z velké části může úplně sám.

Táta na zkrácený úvazek

Kromě jiného totiž kvůli tomu, že dával přednost kariéře, nebyl tím úplně nejlepším otcem. „Kvůli práci jsem prošvihl porod syna, jeho maturiťák, jeho promoci i část jeho dětství. Jezdil jsem s černým divadlem a někdy jsem syna třeba celý měsíc neviděl.

Syn Matyáš Čenský (30) s tatínkem hercem Janem Čenským (60).

A to už se nedá vrátit. Později jsem ho učil na lyžích, na prkně, plavat i jezdit na kole. Syn nejvíce miloval, když jsme někam vyjeli sami dva,“ posteskl si herec, jak jeho syn v dětství trpěl tím, že není tatínek doma.

Přestože svého jediného syna Matyáše (30) miluje, dnes už nedožene, co ve vztahu k němu zmeškal. Kdyby měl znovu na výběr, prý by se rodině věnoval víc. To ale není jediný přešlap, kterého se v rámci své rodiny dopustil.

Kvůli zradě v ústraní

Přestože jsou spolu s manželkou Danou (57) už několik desetiletí, před časem to vypadalo na rozvod. V té době totiž na herce praskl mimomanželský poměr. „Když se to stane, tak je to neštěstí, ale všechno se dá vyřešit, když oba chtějí.

Manželka Dana Čenská (57).

Bohužel to ale není nic normálního,“ sypal si popel na hlavu poté, co ho fotografové načapali, jak se líbá s majitelkou jistého květinářství. Jenže ani poté, co se jeho manželka, profesí filmová skriptka, dokázala nad zradu povznést, si Čenský nedá pokoj.

„Moje žena je velmi tolerantní. Už prostě ví, že když míjíme dvě holky zezadu, tak se vždycky nějakým způsobem podívám, jak vypadají i z druhé strany,“ přiznává a zároveň se dušuje, že už se jeho nevěra nebude nikdy opakovat.

Ať už tomu paní Dana věří, či ne, od chvíle, co na jejího muže zálety praskly, se v podstatě stáhla z veřejného života. Což by nasvědčovalo tomu, že pachuť zrady mezi nimi stále visí a ona se jen před lidmi nechce přetvařovat a případně i mluvit o idylce, která se ve skutečnosti možná vůbec nekoná.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden