Můj kousek štěstí

Dominika Gottová: Bojuje s psychickými problémy!

Co se s nejstarší dcerou zpěváka Karla Gotta (78), Dominikou Gottovou (44) stalo? - Kladli si poslední dobou mnozí otázku. Výrazně přibrala, působí unaveně a sklesle... Propadla snad alkoholu, vede nezdravý životní styl nebo snad trpí nějakými hormonálními problémy? To vše může být příčinou přibývání na váze.

Nyní máme konečně vysvělení. Blondýnka bojuje s depresemi! Na její psychice se hodně podepsal životní neklid v uplynulých letech. Měla starosti se svým manželem, Timem Tolkkim (51), s nímž bydlí ve Finsku.

Málem se s ním rozvedla. Trpěl totiž těžkými maniodepresivními stavy. „Víte, žijete nějaký život, ale zasáhne nemoc blízkého. Plně se mu věnujete, přitom se trápíte. Pak už to nemůžete vydržet a utečete pryč.

Už nechcete dál snášet ataky jeho nemoci, k tomu bílé noci a tu zimu na severu. A chcete zase normálně žít,“ zpovídala se před časem. K tomu ji vnitřně drtily neshody s otcem. Zřejmě to vše dohromady vyústilo v její psychické potíže a nyní je závislá na antidepresivech, které si vybírají svou daň v podobě otoků a tloustnutí.

„Medikamenty na uklidnění mi pomáhají. Ale to je v současném světě zcela běžné,“ snaží se tvářit, že vlastně o nic nejde. Jistě by jí však nejvíce pomohlo, kdyby vyřešila to, co ji v životě trápí..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden