Můj kousek štěstí

Dominika Gottová: Chce rozvod. Proč to nejde?

Těžké a neradostné období v životě Dominiky Gottové pokračuje. Ač by jí lidé přáli, aby se konečně začalo blýskat na lepší časy, nebohá Gottova dcera kráčí z maléru do maléru. V první řadě se teď potřebuje rozvést se silně nevyrovnaným a problémovým finským kytaristou Timo Tolkkim (54), kterého s sebou vláčí jako železnou kouli na noze.




Snad už by se to realizovalo a Dominice by se značně ulevilo, jenže rozvod se měl konat v Helsinkách – a zrovna se zavřely hranice. Dominika a Timo tedy stále zůstávají legitimními partnery, přičemž věčně opilý hudebník blondýnku všelijak pronásleduje a způsobuje jí jedno trauma za druhým.

Spojím se s finskou ambasádou,“ plánuje Dominika a doufá, že jí tamní soud vyjde vstříc a první stání odloží. Je úplně vyčerpaná, vždyť i ona sama bojuje s démonem jménem alkohol.

Protože si našla práci v baru, vzhledem k pandemii se podrobila dlouhému nucenému volnu, které s sebou nese finanční obtíže. A blondýnka potřebuje peníze na nájem, pronajala si byt v pražských Vysočanech. Stále věří, že už brzy bude líp.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden