Můj kousek štěstí

Dominika Gottová: Chce se úplně zničit?

Zdravotní stav nešťastné Mistrovy dcery není dobrý. Nutně potřebuje práci, ale současné zdravotní prohlídky ukazují, že zaměstnat ji by bylo riziko, protože blondýnka je zralá na kolaps. To bohužel dokazuje i její vizáž.


V poslední době působí otekle, zrovna tak, jak vypadají zoufalci, kteří zapíjejí léky proti depresi ještě ke všemu alkoholem. Přitom z dokumentu o Karlu Gottovi (†80) se úmyslně nechala vystřihnout právě kvůli tehdejšímu vzhledu. „Styděla jsem se za sebe a nechci, aby ty záběry někdo viděl,“ prohlásila o oslavě otcových osmdesátých narozenin.


Dala si závazek, že změní životní styl, ten však nedodržela a dnes vyhlíží paradoxně ještě hůř. Nový život v sociálním bytě ve Finsku, v nějž tak věřila, se asi neuskuteční. Manžel Timo (54) práskl do bot, je v Mexiku, našel si tam milenku, a zoufalá Dominika tedy hledala práci doma.


Není vyloučeno, že bude dělat skladnici a jezdit na vysokozdvižném vozíku. „Z toho má ale velký strach a sama neví, jestli to vůbec zvládne,“ uvedl zdroj. Ve skladu Dominice nabízeli plat 25 tisíc korun. Vzápětí raději zmizela do Finska.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden