Můj kousek štěstí

Dominika Gottová: Pokus o usmíření nevyšel

Jakoby si to nepřál osud. O sporu mezi zpěvákem Karlem Gottem (78) a jeho dcerou Dominikou (44) se mluví už dlouho. Oba stále žijí, jakoby k sobě ani nepatřili. Gott se svou rodinou a dětmi v Praze a Dominika v dalekém Finsku s hudebníkem Timem Tolkkim (51), za kterého se před lety vdala.

Je to už hodně dlouho, co se viděli. Za vše můžou jejich spory. Dominika se prý nemůže přenést přes srdce, že její otec veškerý svůj majetek odkázal své ženě Ivaně (41). Udělal to v době, kdy mu byla diagnostikována agresivní rakovina mízních uzlin a jeho život visel na vlásku.

Chtěl předejít složitému majetkovému dělení. On své dceři zase nemůže odpustit, že mu zatajila svatbu a neposlala mu ani pozvánku. Až nyní svitla naděje, že se usmíří.

Konečně měla nastat chvíle, kdy se sejdou, všechno si vyříkají a udobří se. Gottová totiž mířila na Slovensko, kde měl její manžel koncertovat a při té příležitosti se měla zajet za tátou do Prahy. "Sejdu se s Dominikou," potvrdil zlatý slavík.

Jenomže Tolkkiho vystoupení bylo údajně z technických důvodů zrušeno, navíc Gott onemocněl zánětem průdušek, takže veškeré plány padly. Podle jejich slov by se termín schůzky měl jen odsunout na jindy. Jenomže kdo ví, kdy to bude.

Z Finska je to kus cesty a při pracovním vytížení, jaké má Gott, není jednoduché, najít v diáři volnou skulinku. Navíc jeho zdraví je stále velmi chatrné a zpěvák často tráví dlouhé dny v péči lékařů a domácím léčení, kdy na návštěvy nejspíš nezbývá energie.

Podaří se vůbec Dominice a Karlovi napravit křivdy, dokud je Mistr živ a relativně zdráv? Není nic horšího, než žít s tíhou nedořešené minulosti!.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden