Můj kousek štěstí

Dominika Gottová: Seznam darů, které dostala od táty

Názory na Dominiku Gottovou se různí. Jedni ji vidí jako hrdinku, jež se pere s krutým osudem, jiní jako lehkomyslnou bytost, která podléhá závislostem a z níž by zesnulý tatínek neměl radost. Jedno je jisté: není to příkladná hospodyňka. Vyjmenovala, co vše od táty dostala.


V prvé řadě vzorně platil alimenty, k jejichž výši Dominika podotýká: „Nebylo to nic zázračného.“ Co se týká darů, bylo jich hodně: „Pamatuju si na báječný stereo přehrávač s obrovskýma bednama na muziku, oblečení, hodinky.

Několikrát mi věnoval nádherný šperk, měl na jejich výběr skvělý vkus. Mám od něj například zlatý náhrdelník s diamanty s francouzskou lilií. Nebo zlatou kouli na krk, která je také vykládaná diamanty.“ U šperků nezůstalo,

Dominika s maminkou dostávaly také nemovitosti. „Koupil a zařídil nám byt. A v roce 1983 nám pořídil chatu v Malých Kyšicích, abychom měly kam jezdit na léto, tu jsme jednou dostaly k Vánocům,“ vzpomíná Dominika. Otec jí věnoval i tři auta, občas peníze a navrch šest milionů korun. Kam se to podělo? Nezbylo nic. Gottova dcera nemá podle všeho ani vindru a kam hlavu složit nemá rovněž.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden