Můj kousek štěstí

Dominika Gottová: Zhroutila se. Kde je její Fin?

Asi by bylo všechno jinak, kdyby žila Dominika Gottová (48) odmalička v úplné rodině a nepostrádala tatínka a sebedůvěru. Jenže Karel Gott (†80) veřejně přiznal, že má dceru, až když bylo dívence devět, jako Gottová se začala podepisovat v patnácti.

Baletka Antonie Zacpalová (86) byla na její výchovu sama a je dost možné, že nebyla dostatečně důsledná. Hospodárnosti dceru nenaučila zcela určitě, obě ženy marnotratně rozhazovaly peníze a šperky od štědrého dárce – Mistra. Avšak největším Dominičiným neštěstím bylo seznámení s finským kytaristou Timem Tolkkim (55).

Už ji nepustil

Ti dva se neměli nikdy potkat. Nicméně pro Fina byla dcera pohádkově bohatého tatínka vítaným příslibem finančních prostředků. Skočil po ní jako pes po kosti a už ji nepustil. Jejich manželství dlouho připomínalo cestu do pekel, až se proměnilo v samotné peklo.

A nyní přihlížíme již bůhvíkolikátému dějství surové severské tragédie. Dominika, nedávno rozhodnutá nechat se s šíleným rockerem konečně rozvést, otočila o sto osmdesát stupňů. Odletěla do Finska s úmyslem začít tam v sociálním bytě nový život po Timově boku.

Kdesi v Mexiku

To nemohlo dopadnout dobře, a také nedopadlo. Nejnovější zprávy hovoří v tom smyslu, že blondýnka zkolabovala. Kdoví, co jí severský kruťas napovídal ve snaze, aby se k němu z Čech vrátila, ale když tak učinila, ukázalo se, že věčně opilý a po uši zadlužený podivín není doma, neboť pobývá kdesi v Mexiku. A ještě k tomu je drzý.

Kdyby byl aspoň nevěrný nenápadně, jak to relativně ohleduplní muži dělávají – ale kdepak Timo. Na své sociální síti se chlubí přízní žen, líbají ho například hned dvě fanynky, na dalším snímku pózuje dokonce se třemi.

Není kde brát

„Sesypala se,“ prozradila jedna z Dominičiných blízkých přítelkyň. „Je na Timovi závislá. Psychicky i finančně. Nedivte se.“ Blondýnka totiž „rozfofrovala“ veškeré tatínkovy peníze a už není kde brát.

Ve Finsku se jí stále nepodařilo sehnat práci, zoufale čeká na manžela, až se vrátí z Mexika s penězi, které tu vydělal. Jenže jestli se zmíněný zoufalec někdy vrátí, pak určitě ne s penězi. Pokud si něco domů přiveze, pak to budou další dluhy, nějaké ty lihoviny a omamné jedy a možná i povětrné ženy.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden