Můj čas na kafíčko

Donald Trump pohřbil Ivanu ve zlaté rakvi na golfovém hřišti!

Můj čas na kafíčko

Byla nejen dobrou manželkou a matkou dětí, ale i byznysmenkou!

Prezidentem se stal Donald Trump (76) až v době, kdy už byl se svojí první ženou, Ivanou Trumpovou (†73) rozvedený. Nedávno zemřela a on jí přišel vzdát poctu.

Ještě jako česká sportovkyně nosila Ivana Trumpová (†73) své rodné příjmení Zelníčková. Vynikala v lyžování a vyrůstala v dobře zabezpečené rodině. Netušila, že se jednou na společenském žebříčku vyšplhá ještě mnohem výš.

Poprvé ho ovládly city!

Velkou láskou Ivany byl textař Jiří Štaidl (†30). Dobře spolu vycházeli, ale jak známo, Jiří v roce 1973 tragicky zahynul při autonehodě. Ivana se pak rozhodla opustit Československo. Za tím účelem se provdala do ciziny, sňatek s kolegou sportovcem Alfredem Winkelmeierem z Rakouska byl vlastně jen zástěrkou.

Za dva roky pak Ivana už s rakouskými doklady zamířila za oceán, do Kanady. Jeden z jejích bývalých kamarádů tam

Zbývá vám 75% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden