Moje šťastná hvězda

Donutí dceru k návratu do Čech?

Ještě před pár týdny si Jana Paulová (67) z Ordinace v růžové zahradě 2 stěžovala, že když chce vidět svou jedinou vnučku Allegru Janu, která zanedlouho oslaví rok, musí za ní letět až do daleké Anglie.


Skoro to vypadalo, že se herečka chystá pověsit kariéru na pomyslný hřebík a odstěhovat se za Lamanšský průliv natrvalo, aby mohla být své milované holčičce stále nablízku. Teď je ale očividně všechno jinak.


Naopak vzala další seriál s názvem Pálava, který momentálně natáčí, v divadle hraje jako o život a dřív než na konci srpna se k ní prý ani omylem nedostane. A dokonce si dopřeje i dovolenou s kamarády u moře.


Zdá se tak, že ji neustálé pendlování natolik vyčerpalo, že si od něho potřebuje dát na chvilku pauzu. Nejvíce by proto ocenila, aby se dcera Anežka (27) s manželem a jejich dcerkou vrátili zpátky do Česka, ovšem to se jí bohužel nesplní.


Dcera sice může pracovat odkudkoli na světě, její muž, který je Brit, už ale ne. A tak si bude muset nejspíš zvyknout na to, že se se svým uzlíčkem štěstí bude vídat stále méně.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden