Moje šťastná hvězda

Donutí manžela, aby si našel jinou?

Moje šťastná hvězda

Sama to sice popírá, stárnutí ale podle všeho nesnáší moc dobře. Malásek údajně před jejími stesky utíká. Najde nakonec klid a pohodu v náruči jiné ženy?

Přestože DANA MORÁVKOVÁ (50) na svůj věk vypadá skvěle, smiřuje se s ním prý jen těžko. A to je údajně další rána do jejího, navenek dokonalého manželství. Jak to všechno dopadne?

Mohlo by se zdát, že herečka Dana Morávková (50), kterou si diváci oblíbili v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, má letos spoustu důvodů k oslavám. Jenže to spíš vypadá, že místo oslav narozenin a výročí bude muset bojovat o záchranu svého manželství s hudebníkem Petrem Maláskem (57).

A může za to prý právě její věk, se kterým se podle všeho nedokáže  srovnat, což už má jejímu partnerovi lézt na nervy. Bude nakonec hledat útěchu v náručí nějaké milenky?

Stárnutí se nebojí

Na krásné Morávkové si vždycky kolegové vážili toho, že umí stárnout s grácií. Jenže se zdá, že to se v poslední době

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden