Můj čas na kafíčko

Donutily ji finanční problémy pracovat?

Není čas ztrácet čas. Asi tak ke své kariéře přistupuje herečka známá ze seriálu ZOO, Eva Burešová (29).

Přestože porodila teprve v sprnu, už je v plném pracovním nasazení. Nejenom že se objeví v novém muzikálu Bodyguard, ale navíc se také vrátí do seriálu ZOO! Přestože se herečka nechala před časem slyšet, že žádnou chůvu nepotřebuje a o své dva syny, Nathaniela (5) a Tristana Williama (3 měsíce), se postará sama, není to tak úplně pravda.

Přemek Forejt (35).

Užívala si na Českém slavíkovi

Společně s partnerem Přemkem Forejtem (35) se totiž například nedávno objevila na galavečeru Českého slavíka, kde se sama coby zpěvačka umístila na pěkném třetím místě. Kdo hlídal v té době její syny, je otázka, dost možná to ale byla její maminka, která jí hodně pomáhá.

Určitě spousta z nás přemýšlí, jestli to má Burešová zapotřebí a neměla by si spíš užívat miminka. Pravda ale je, že společně s Forejtem mají hypotéku na nový dům a obecně si žijí na vysoké noze, což samozřejmě něco stojí.

Nezvládá uživit rodinu?

Známý kuchař sice umí vydělat peníze, ale je pravda, že kvůli reklamě na fastfood jeho pověst hodně utrpěla. A kdo ví, možná jednoduše není schopen utáhnout jejich společný život.

Nehledě na to, že má z předchozího vztahu ještě dceru Stellu (7), na kterou jistě musí něco platit. A není tak divu, že se musí otáčet i Burešová, která dokonce, ačkoli ohlásila konec v ZOO, se do stejného projektu bude vracet.

Překvapivý návrat do seriálu ZOO

Na natáčení oblíbeného seriálu by se měla objevit po Novém roce. A že to nejsou žádné plky, sama potvrdila. „U ZOO vím, že tam zase za chvíli budu,“ stručně poznamenala. Její brzký návrat k pracovním povinnostem ale nepotěšil její sledující na sociálních sítích.

Někteří jsou přesvědčeni o tom, že musí být za každou cenu středem pozornosti. A třeba i proto si bere miminko i do divadla na zkoušky. V poslední době je tak terčem kritiky, na kterou v posledních měsících není zvyklá.

Burešová ale ví, že sláva je vrtkavá, a dokud je o ni takový zájem, musí toho využít. Z kritiky svých příznivců si tak mnoho nedělá a soustředí se sama na sebe. A dělá dobře, vždyť pohoršení fanoušci za ni těžko zaplatí hypoteční splátky, a vůbec složenky.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden