Můj kousek štěstí

Doplatí na protekci u rejži?

Sandra si koleduje o to, aby přišla mladší a krásnější a pana režiséra jí zákeřně vyfoukla...

Vztah s režisérem se herečce Sandře Novákové (40) vyplácí. Hlavní roli v novém seriálu už má jistou. Zavání to protekcí a ostatní herečky mají důvod ke vzteku. A ten se může projevit všelijak...

Známosti hereček a režisérů nejsou ničím neobvyklým, herečkám se vyplácí. Týká se to i vztahu Sandry Novákové (40) a sympatického režiséra Vojtěcha Moravce (35).

Zdánlivě to vypadá jako ideální symbióza, jenomže ve vztahu lze tušit hodně nerovné podmínky. Ačkoliv je Sandra matkou jeho dítěte, Moravec si ji nevzal za ženu a zdá se, že přidělování rolí se stalo osvědčenou taktikou, jak přítelkyni elegantně „zacpat ústa“.

Tandem

Za sebou mají už několik společných filmů a seriálů a jejich krasojízda nekončí. Moravec režíruje zbrusu nový seriál a hlavní roli získala, jak jinak - jeho krásná partnerka.

Dvojice už spolu pracovala na seriálu Sestřičky a následně i na 1. MISI. A aby toho nebylo málo, vytvořili také dva společné filmy Matky a Hádkovi.

Role na tělo

„Když vás nikdo do celovečerního filmu neobsadí, musíte si tu příležitost vytvořit sami,“ přiznává Nováková, která má na kontě scénáře k oběma filmům a nezastírá, že si role, pochopitelně hlavní, napsala přímo na tělo. Brunetka umí chytit šanci za pačesy.

Díky počinům, které režíruje její milý, z obrazovek jen tak nezmizí. Jejím kolegyním se o podobných příležitostech může mnohdy jen zdát. Co naplat, že některé z nich mohou mít talentu na rozdávání, šanci na hlavní roli možná stejně nedostanou.

Zato Nováková ji má zřejmě vždy jistou. A není těžké si domyslet, že tento přístup může mezi kolegy nadělat zlou krev. Je známo, že v umělecké branži je velká konkurence a ne všechny herečky se mají upřímně rády. A co teprve, když se zdá, že jedna z nich má protekci? To se poté závistivým pohledům jistě nevyhne.

Rodinný podnik

Sandra si z takových představ ale zjevně těžkou hlavu nedělá. Momentálně s partnerem „rejžou“ točí seriál Pod hladinou a samozřejmě v něm hraje titulní roli, tentokrát policejní vyšetřovatelky.

Natáčení se odehrává na Slapech a podle fotografií, jimiž se herečka pyšní na internetu, se zdá, že si z natáčení udělali i takovou malou rodinnou dovolenou. Společně s šestiletým synem Mikulášem si tu užívají pauzy mezi jednotlivými obrazy třeba při projížďkách na lodi. Dokonalá idyla.

Že by se Sandra inspirovala u kolegyně Veroniky Arichtevy (36) a jejího manžela, režiséra Bisera Arichteva (45)? I oni mají, po úspěchu seriálu První republika, nyní na kontě další seriálovou spolupráci, a jsou jasným příkladem toho, že podobný rodinný podnik může zkrátka skvěle šlapat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden