Moje sladké tajemství

Doplatila na Janžurku

Teď konečně dostává pořádnou práci.

Herečka Sabina Remundová (49) vždycky patřila k těm, které se nikam nehrnou. Byla vždycky známá hlavně jako dcera Ivy Janžurové (80) a Stanislava Remundy (†84).

Teď je ale na roztrhání, a to i díky hlavní roli v mimořádně úspěšném seriálu Kukačky, který pojednává o záměně miminek v porodnici. Remundová si okamžitě získala sympatie diváků, kteří ji začali poznávat na ulici a oslovovat ji.

Být dcerou slavné mámy je těžké, ale Sabina stín Janžurové už překonává.

Pozornost Sabině nevadí, je zvyklá, že ji ve společnosti matky lidé vždycky spíš přehlíželi. Teď si popularitu doslova užívá. V podstatě ji potkal stejný osud jako Simonu Stašovou (66). I ona se jako dcera slavné komičky Jiřiny Bohdalové (90) prakticky proslavila na prahu padesátky rolí ve filmu Pelíšky.

Manžel se schovává

Její rodina z nabyté hereččiny popularity ale asi moc radost nemá. Manžel, scénograf Adam Pitra (50), a děti Adina (15) a Vincent (17) se s ní na veřejnosti ukazují výjimečně a jsou raději v ústraní.

Naposledy je herečka vytáhla na premiéru do divadla před třemi lety. Zato Sabině vystoupení z matčina stínu hodně prospělo. Založila si profil na sociálních sítích, dostává jednu roli za druhou, brzy začne natáčet seriál Případy 1. oddělení a sluší jí to jako nikdy.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden