Můj čas na kafíčko

Došla Brzobohaté trpělivost a utekla mu?

Můj čas na kafíčko

Myslela si, že konečně budou mít klid a začnou pracovat na miminku. Jenže to se asi přepočítala.

Valí se to na ni ze všech stran a možná už to jednoduše nešlo dál. Daniela Brzobohatá (45) měla před pár dny opustit manžela Ondřeje Brzobohatého (41). Zjistila snad, že už to dál nejde?

Moderátorka Daniela Brzobohatá (45) dlouho dokázala být manželovi Ondřeji Brzobohatému (41) oporou. Nevyvedlo ji z míry ani to, že se občas převléká za ženy, nevadí jí jeho zvláštní smysl pro humor a ani to, že ačkoli byl dvakrát ženatý, stále se nestal otcem.

Jednoduše věřila, že se založením rodiny čekal na tu pravou, tedy na ni. Jak ale čas běží, postupně se sen o rodině moderátorce vzdaluje. A nedávný soud manžela s exmanželkou Taťánou Kuchařovou (36) navíc odkryl

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden