Moje sladké tajemství

Došla jí trpělivost!

Na první pohled se Lucie Benešová (44) tváří se čtyřmi dětmi a manželem Tomášem Matonohou (47) jako dokonalá rodinka. Začíná to ale vypadat, že jim to už delší dobu pořádně skřípe. Co se se slavným párem děje?

Dlouho to vypadalo, že v tom u smě v a v á blondýnka umí chodit. Jako jednu ze zásad pro dlouhé a spokojené manželství uvádí sama herečka Lucie Benešová (44) to, že se ani jeden z páru nesmí začít nudit.

Na veřejnosti se snaží dělat, jakoby nic. A se sklenkou to jde snáz.

Se svým manželem známým bavičem a hercem Tomášem Matonohou (47) je přitom už patnáct let, takže vymýšlet pořád dokola nějakou tu zábavu dá pěkně zabrat. Tím spíš, že je Lucka poslední dobou víc sama doma, než na natáčecím place.

Roky, kdy brala jednu seriálovou roli za druhou jsou totiž ty tam a momentálně ji její obdivovatelé můžou potkat maximálně v divadle. Začal tak zvonit pomyslný umíráček ve vodách českého showbyznysu i jejich manželství? Zoufale touží po pozornosti Je tak otázkou, jak dlouho bude ještě Lucka Tomášovi tolerovat, že je on tak často mimo dům a ji nechává samotnou.

Tomáš by si tak měl hodně rychle uvědomit, že jeho partnerka je sice máma od čtyř dětí, ale pořád ještě krásná žena, která si tu a tam zaslouží obdiv a hlavně větší pozornost. Té se jí totiž dostává čím dál tím méně, jak sama před nedávnem přiznala.

„Nenaslouchá mi tak, jak mi naslouchal na začátku. Ale na jeho obranu musím říct, že mě varoval už na prvním rande. Já si myslela, že to nemyslí vážně, ale myslel,“ postěžovala si. Vymění ho za mladší model? A co je nejhorší.

Pomalu ale jistě ji zžírá také žárlivost. Ze stejného důvodu jako si před patnácti lety vzal ji, se totiž může začít poohlížet i po případné milence. „Máte pravdu, líbí se mu blondýny. A řeknu to na rovinu, líbí se mu prsaté blondýny,“ vyrazila ze sebe herečka.

Ani on ale není jediný na světě a i když méně, jeho žena se pořád ještě pohybuje mezi celebritami. Může se tak stát, že se i ona začne poohlížet jinde. Snaží se jí všemožně zajistit? Na Tomášovu obranu je potřeba říct, že za jeho věčnými úprky do práce může být fakt, že chce za každou cenu uživit rodinu.

Zkouší tak všechno, co se mu namane. Kromě nesmrtelného seriálu Comeback a reklamy jedné stavební spořitelny se loni na podzim dostal i do třetí řady populární megashow Tvoje tvář má známý hlas. Nemluvě o oblíbené televizní soutěži Co na to Češi, která vstupuje do domácností každý všední podvečer.

Populární je dokonce i na Slovensku, kde mu prý platí královsky. Využívá tak jenom toho, že poslední dobou patří mezi přední tváře české scény, které jsou na roztrhání? Koupil si zašívárnu jen pro sebe Dřív, když si chtěl někam vyrazit a odpočinout, vyjel s početnou rodinkou na dovolenou k moři do většího pronajatého domku.

Teď se raději sebere a utíká do plně vybaveného karavanu, který si koupil, aby měl pohodlí když to bude potřeba. To ale ještě asi netušil, jak rychle může tohle nabrat jiný směr. Pojízdný kutloch se mu totiž možná co nevidět stane náhradním domovem, až jeho drahé polovičce dojdou nervy.

I Lucka byla ze začátku proti koupi, ale časem to i jí začalo vyhovovat. Schyluje se k nejhoršímu? Společné výlety jsou minulostí Vždyť už ani těch pár volných chvil netráví spolu. Pryč jsou ty doby, kdy jezdili i se dvěma syny Štěpánem (13) a Luciánem (21) a dcerami Larou (6) a adoptovanou Sárou (20) do přímořských letovisek.

Teď jako kdyby o společně strávené chvilky nikdo nestál. „Nejmladší potomci mají šest a třináct let, což je takové období, kdy s nimi můžu být maximálně tři hodiny,“ potvrdil Tomáš. Řeší to proto tak, že jezdí zvlášť na dovolenou se synem, a pak zase s malou dcerkou.

Kde ale v tom všem zbývá čas pro ně dva? První vážnější vztah s hercem Filipem Blažkem (45) vydržel Lucce sedm let, než se rozpadl. Je tak dost možná jen otázkou času, kdy se i u nich doma začne stále častěji skloňovat slovo rozvod.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden