Moje šťastná hvězda

Komu zakázala číst svoji knihu?

Asi jen stěží se najde někdo, kdo by v posledních týdnech nezaznamenal jméno herečky Veroniky Žilkové (60) a to, že u příležitosti svého životního jubilea vydala knihu svých pamětí.


V ní poodhaluje svoje soukromí a některé pasáže veřejnost doslova šokovaly. Je proto velmi zarážející, že se v jejím nejbližším okolí najde člověk, který knihu nečetl a prý to nemá ani v úmyslu.


Chce pokračování


A tím není nikdo jiný než Veroničin manžel, herec a politik Martin Stropnický (65), který momentálně působí jako velvyslanec v Izraeli. Žilková mu dokonce čtení svého životopisu podle všeho zakázala. Kdo by si myslel, že je to ze strachu, aby se o ní nedozvěděl něco pikantního, mýlil by se.


Pravým důvodem zákazu je údajně fakt, že se herečka, kterou diváci viděli například v seriálu Hvězdy nad hlavou, bála, aby se její muž neurazil, že je mu v knize věnováno tak málo prostoru.


„Martin mě naučil, že bychom se ve vztahu neměli tvářit, že náš minulý život neexistoval,“ říká k tomu Žilková a dodává, že svému třetímu manželovi jistě bude věnovat víc prostoru v dalším pokračovaní. Materiálu, který ještě nezveřejnila, má totiž údajně ještě opravdu hodně.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden