Můj čas na kafíčko

Došla jí trpělivost a poslala ho k vodě?

Trochu to začíná vypadat, že si fotograf Tomáš Třeštík (45) s herečkou ze seriálu Slunečná Evou Decastelo (45) jen hraje. Navenek sice dělá, jak moc mu na ní záleží, ale jsou tu zvláštní okolnosti, které svědčí spíš o opaku.


Během svátků spolu nebyli


Uplynulé Vánoce totiž strávil se svými dětmi a stále ještě manželkou, spisovatelkou Radkou Třeštíkovou (42). Divné už to začalo být i jejich sledujícím na sociálních sítích a začali se ptát, proč fotograf netráví Vánoce s herečkou. Ta ale do toho vstoupila a uvedla, že je jen dobře, když jsou během svátků rodiče s dětmi pohromadě.


Tomáš Třeštík (45).

Překvapivý konec?

To měla být podle našich informací pro Evu Decastelo poslední kapka a vztah s fotografem prý ukončila. Měla totiž pocit, že je jen jeho milenkou a nemyslí to s ní vážně.

Pokud to je pravda, vlastně se jí moc nedivíme. Sama herečka totiž proto, aby měla čistý štít a do vztahu mohla jít naplno, udělala maximum. S manželem, úspěšným scenáristou Reném Decastelem (50), se rozvedli a každý si žije svůj vlastní život.

Vyměnil herečku Evu za jinou Evu

A jelikož si René Decastelo našel novou partnerku a žije s hráčkou rugby Evou Korniovou Jung (43), naděje na to, že se k sobě vrátí, je velmi malá, respektive spíš žádná.

Třeštíkovi se ale z nějakého neznámého důvodu k rozvodu nemají a je otázka, jaký je pravý důvod. Ano, je fajn, že spolu dokážou vycházet, hlavně kvůli dětem. A herečka přece spokojenou rodinu ničit nebude.

Vrátí se fotograf k manželce?

Pokud se Decastelo s Třeštíkem rozešla, vlastně by nebylo až tak překvapivé, kdyby fotograf a spisovatelka dali své lásce druhou šanci. Ostatně měli dost času si uvědomit, že jsou jeden pro druhého stále důležití.

Tím spíš, když si zvykli na sebe strhávat pozornost, zejména pak Třeštíková, která se ráda vystavuje na sociálních sítích a chodí polonahá do společnosti.

Mnoho mužů čeká na svou příležitost

Uvidíme tedy, jak to celé dopadne. Decastelo ale v případě, že skončila sama, nemusí smutnit. Stále je to atraktivní žena se spoustou ctitelů. Nejspíš tak bude záležet jen na ní, jak dlouho bude nezadaná.

Hlavní ale je, aby otevřela své srdce někomu, kdo s ní bude mít ty nejlepší úmysly. A ne chlapovi, co ani přesně neví, co chce. Takový si ji totiž nezaslouží.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden