Moje šťastná hvězda

Došlo na dobře utajený rozchod?

Moje šťastná hvězda

Chtěla by žít na vysoké noze, ale nedaří se to. Místo poklidného vztahu to u nich často vypadá jako na bojišti.

S MATĚJEM MATUŠKOU (41) tvoří pár už pěknou řádku let. JANA STRYKOVÁ (42) ale nejspíš nežije život, jaký si vysnila. Navíc je trápí i finance. Začalo to mezi nimi být tak zlé, že se jejich cesty rozešly?

Herečka Jana Stryková (42), kterou diváci znají z oblíbeného seriálu Slunečná, rozhodně není žádná křehká květinka, která by sebou nechala vláčet. Sama přiznává, že život po jejím boku není úplně jednoduchý. Když se k její složité povaze přidají problémy, které musí s partnerem Matějem Matuškou (41) řešit, není divu, že se v souvislosti s nimi čím dál častěji objevuje slovo rozchod.

Její náladovost je prý pověstná

„Hodně záleží na tom, jak se ten den vyspím, kolik mám povinností, v jakém jsem rozpoložení. Občas mě ale vytočí i úplně banální věci. Pak křičím, emoce musejí ven,“ práskla na sebe herečka s tím, že její výbušnost se bohužel týká nejen partnera, ale také jejích společného syna Jáchyma (7). Ten byl totiž už od

Zbývá vám 81% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden