Můj kousek štěstí
Dostal Kryštof Bartoš od přítelkyně ostré ultimátum?
Flirtování je konec?!
Dostal Kryštof Bartoš od přítelkyně ostré ultimátum?

Vypadali jako dokonalá dvojice, kterou jen tak něco nerozhází. Ale zdání možná klame.

Herečka, známá ze seriálu Zločiny Velké Prahy, Martina Babišová (29) přišla před pár týdny na udílených Českých lvů bez přítele. Kryštof Bartoš (31) ze seriálu Zlatá labuť přitom, podle všeho, ještě pár dní předtím tvrdil, že na slavnostní událost dorazí.

Hned se tedy objevily spekulace, zda ve vztahu, který trvá necelý rok, nepřišly první mraky. Hovoří se o tom, že je ve dvojici v poslední době cítit napětí.

Monika se s tím nepáře, když ji prý Kryštof jednou rozčílil, obřadně spálila báseň, kterou pro ni napsal.

Neškodný?

Když se seznámili, spojovala je prý řada věcí. Mimo jiné i láska ke psaní, veršům a knihám. Což zřejmě stále platí, ale asi už ne v takové míře. Z Bartoše se prý stává lev salonů, sláva, kterou má i díky seriálu Devadesátky, kde také hrál, mu možná začala hodně „chutnat“ a s ní i obdiv žen.

Řada fanynek by byla schopna udělat mnohé, aby s nimi trávil čas. A to se Babišové samozřejmě nemusí vůbec líbit. Nakonec, kdo by se jí divil.

Nikdo by neskákal tři metry vysoko, kdyby se jejich partner zhlédl ve flirtování. U toho přitom nemusí zůstat… Stát se pak může cokoli.

Jak se rozhodne?

Babišová by tak možná chtěla takovým eventualitám zabránit hned v zárodku, a Bartošovi tak dát jasně najevo, že takhle to dál nepůjde. Herec mohl dostat ultimátum – buď další cvrlikání s fanynkami, nebo vážný vztah s ní. Asi brzy uvidíme, jak se Bartoš rozhodl.

Jestli ale na další společenskou událost nedorazí pohromadě, bude to zřejmě vážnější, než si jejich okolí dokázalo připustit. Herec by ovšem asi sám dlouho nezůstal.

Povídá se, že si moc dobře rozumí se Simonou Lewandowskou (23) ze Zlaté labutě. A právě tato blond herečka koneckonců říká, že nějakého muže ve své blízkosti má, víc o něm ale mlčí, jeho jméno neprozradí. Proč asi?

Související články
Není žádné tajemství, že má hvězda seriálu Jedna rodina Chantal Poullain (67) francouzský původ. V České republice žije ale už mnoho let, a dokonce v ní prožila i svou doposud nejsilnější lásku. Patnáct let totiž byla manželkou herce Bolka Polívky (74). Stále se říká, že se s rozvodem nesmířila a potají si na exmanžela myslí. Jenže ten je už ženatý a nevypadá to, že […]
Herečka ze seriálu Hospoda, který je tradičně o letních prázdninách hitem televize Nova, si prý našla muže. Zuzana Bydžovská (62) si soukromí úzkostlivě střeží, přesto prosákly informace, že se po jejím boku objevuje sympatický, pravděpodobně starší chlapík. Není úplně jasné, jestli je to „jen“ kamarád, který jí zpříjemňuje těžké chvíle samoty, nebo spolu dokonce žijí. […]
O krizi mezi Janou Bernáškovu (43) ze seriálu ZOO a režisérem Rudolfem Merknerem (52) se mluví už jistý čas. Mnozí myslí, že za tím je žárlivost jejího muže, jenž se jen těžko vyrovnává s tím, že má doma krásku, o kterou je velký zájem. Další zdroje prozradily, že dvojici zasadilo ránu i společné natáčení filmu Jak přežít […]
Moje šťastná hvězda / 26.7.2024
Na filmovém festivalu v Karlových Varech všechny překvapil moderátor Leoš Mareš (48), který se obarvil na blond! Vedla ho k tomu touha si to jednou zkusit. Co ji naštvalo? Jeho žena, bývalá módní redaktorka Monika Marešová (42), ale nadšená nebyla, a dokonce svému muži vyčinila za bývalou manželku! Nejenže by si ho přála jako tmavovlasého a dlouhovlasého, také Monice […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz