Můj kousek štěstí

Dostala krutý vzkaz od bývalého muže

Asi jen těžko si lze představit jaké pocity prožívá Vanda Hybnerová (51), když se z tisku dočítá, jak si její bývalý muž Saša Rašilov (47) spokojeně žije s novou partnerkou Ludmilou (33). Možná ještě víc ale jitří staré rány jeho slova. „Udělal bych všechno na světě, aby byly šťastné,“ říká o své ženě a dceři Marušce (2). Nové rodině herec podřídil veškerý svůj pracovní i volný čas. Zcela přehodnotil své životní priority a je z něho docela jiný člověk. Proč to ale jde teď a nebylo to možné v době, kdy žil s Hybnerovou a dcerami?

Krizi nedokázali ustát

Před šesti lety se v médiích objevila informace, že slavné manželství končí. V té době už manželé žili rok odděleně a stáli před rozvodovým řízením. Ačkoli jejich vztah procházel krizí, Hybnerovou asi ani na okamžik nenapadlo, že by se nakonec jejich cesty opravdu rozešly. Po dvaceti letech ale přišel bolestivý konec, který zřejmě špatně nesla nejen herečka, ale i její dcery. Oba herci se shodli, že za rozchodem nebyl nikdo třetí a byl jen logickým vyústěním nefunkčního vztahu. Vanda ale údajně doufala, že se k sobě jednou třeba vrátí.

Udělala z něj jiného člověka

Hybnerová, která údajně žije sama bez partnera, tak nyní musí přihlížet tomu, jak je její láska ze školy šťastná po boku jiné ženy. Ta navíc Sašu dokázala změnit k nepoznání. Stal se z něho vzorný otec a oddaný manžel. Možná herečce teď běhají hlavou myšlenky, proč musel její vztah skončit, proč se nedokázal Rašilov změnit i kvůli ní. Nicméně k nové rodině svého bývalého se nevyjadřuje, nikdo by se ale nedivil, kdyby uvnitř trpěla. Jestli totiž doufala, že se k ní jednou vrátí, pak jí nyní musí být jasné, že tahle možnost už určitě nepřichází v úvahu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden