Moje sladké tajemství

Dostala nůž na krk?

Co se ve vztahu stalo, že už patrně nefunguje jak dřív?

Přestože se už dlouho šušká o tom, že herečka Tereza Brodská (52), která momentálně září v seriálu Slunečná, a její manžel, fotograf Herbert Slavík (58), procházejí krizí, herečka teď na jejich manželství pěje samou chválu.

A tak se fanoušci začínají ptát, co za tím stojí. Jejímu vyznání se těžko věří „S jedním chlapem se takhle dlouho vydržet dá a je to dobré. Já si nemůžu stěžovat, pořád je to cajk,“ nechala se slyšet Brodská u příležitosti jejich výročí, kdy od svatby uplyne už celé čtvrtstoletí.

Jenže její fanoušci jsou z jejích slov tak trochu v rozpacích. Opravdu takhle mluví žena, která prožívá láskyplný vztah?

Tereza je teď hvězdou sociálních sítí, přitom je dříve nemusela.

O tom, že jejich manželství nepatří k tem zalitým sluncem, se spekuluje už nějakou dobu. Navíc zhruba před rokem si Brodská koupila malinkatý mela nastehovat pouze sebe a svého psího mazlíčka. Zařídila si snad útočiště, kde hledá klid, když to doma zrovna není, jejími vlastními slovy, cajk? Hrají na okolí habaduru?

Skoro se tak nabízí vysvětlení, že Tereza tak trochu hraje roli spokojené manželky. Bohužel je tahle hra většinou jen o ní, protože manžel ji doprovází jen zcela výjimečně. A okolí se ptá, zda to byl její nápad, nebo ji k tomu snad přiměl manžel?

Není vyloučeno, že seriózní fotograf, který si zakládá na své dobré pověsti, nechce, aby o jeho manželství někdo pochyboval. Kdy jindy se tak pokusit vyvrátit nepříjemnou šeptandu než u příležitosti stříbrné svatby?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden