Moje chvilka pohody

Dostala nůž na krk

Ve velmi nepříjemné situaci se ocitla herečka Jitka Čvančarová (38) známá v poslední době zejména svými plnějšími tvary. Přitom ještě před deseti patnácti lety patřila mezi výrazně krásné a štíhlé herečky.

Ovšem spokojenost a rodinné zázemí vykonalo své a Čvančarová byla rok od roku baculatější. Ona sama tvrdila, že je se sebou spokojená a ani nátlak médií ji nerozházel. Jenže nyní přišla tvrdá rána pod pás, kterou nečekala ani v těch nejčernějších snech.

Podle našich informací měla dostat bývalá zdravotní sestřička z Ordinace v růžové zahradě nůž na krk. Buď se sebou něco udělá a zhubne, nebo je s manželstvím definitivně konec.

Ustojí manželkou krizi?

Už nějakou dobu se šušká, že to doma Čvančarové a tanečníkovi Petru Čadkovi (38) dvakrát neklape. Pár se měl dokonce neúspěšně pokoušet o miminko. I to mohlo k jejich partnerské krizi významně přispět.

Co ale prý Čadkovi nyní vadí asi nejvíce jsou nadbytečné kilogramy jeho vyvolené. Běžně se totiž pohybuje mezi tanečnicemi štíhlými jako proutek a pohled na baculatou ženu mu zřejmě velmi vadí. Otázkou je nyní jen to, jak se sama Čvančarová k celé situaci postaví a zda bude chtít svou problematickou postavu řešit.

Nikdy by jí neublížil

O tom, že by se snad Čadek rozhlížel někde jinde nemůže být prý ani řeč. „Má Jitku moc rád a nechce jí ublížit. Ale rád by ji měl zase takovou jako když se poznali,“ uvedl jeden ze sousedů páru.

Podle něj si vzala slova manželka herečka k srdci a pomalu na sobě začíná zase pracovat. Nyní prý docela často vyráží s dcerkou Elenkou (5) na výlety na kolech.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden