Moje šťastná hvězda

Dostala od manžela nůž na krk?

Před čtyřmi lety Pavla Tomicová zhubla čtvrt metráku. Jenže teď má kila zase zpátky a ne na je shodit.

PAVLA TOMICOVÁ (59) by se prý zase ráda líbila svému manželovi ONDŘEJI MALÉMU (55) a je ochotná pro to udělat takřka cokoli. Bojí se snad, že by jí muž mohl utéct za jinou?


S humorem sobě vlastním Pavla Tomicová (59) říká, že jsou s manželem Ondřejem Malým (55) jako legendární Homolkovi – velká žena a malý muž. V posledních dnech ale údajně herečku, která přijala roli v novém seriálu televize Prima ZOO, pověstný humor přechází, protože si uvědomuje, že se sebou musí začít něco dělat.


Naznačil jí to snad sám její muž, který na ni byl před čtyřmi lety ohromně pyšný, když zhubla pětadvacet kilogramů? Chtěl by zpátky zase tu cílevědomou ženu, která o sebe a o své chatrné zdraví tolik dbala?


Manžel na rozdíl od ní problémy s váhou nemá.

Začíná zase znovu

Tehdy se psal rok 2017. Pavla se objevila na jedné akci a všichni na ni zírali s pusou dokořán. Herečka, která nějaké to kilo nahoře nikdy moc neřešila, byla najednou skoro poloviční. „Najednou mi přestalo být dobře a vůbec jsem nevěděla, co mi je.

Vzala jsem to jako impulz a začala jsem pro své tělo a sebe něco dělat,“ svěřila a dodala, že za vším stál diabetes, kvůli kterému se musela naučit pravidelně stravovat. A výsledky na sebe nenechaly dlouho čekat. Tomicová na sebe byla právem hrdá, stejně tak jako její manžel, který ji velmi podporoval.

Že jí to prospělo, dokázala i v taneční soutěži StarDance, kde se probojovala až do finále. Jenže přešlo pár let  a všechno je opět při starém. Tomicová má kila zase zpátky. „Abych pravdu řekla, přibrala jsem dost! Jak se člověk přestane hýbat, tak to jde rychle nahoru,“ přiznala s tím, že strašně zlenivěla a zpohodlněla.

Přestala mu najednou stačit?

Vyšší hmotnost má navíc neblahý dopad nejen na její cukrovku, ale i kolena, která jí už několikrát vypověděla službu.Bolestí se zbavovala dle svých slov dlouho, a dokonce nemohla vyrazit ani do přírody. „Tu dlouhou chůzi bych nevydržela. Hodně mě to bolelo,“ popisovala tehdy své útrapy.

A všechno se bohužel podepsalo i na jejím vztahu s manželem, který je vášnivým sportovcem. Jeden čas dokonce dělal vlekaře, takže hory a pohyb mu rozhodně nejsou cizí. Mimo jiné jezdí také rád kole a jistě by si občas dopřál nějaký výlet i se svou ženou. Jenže pro tu by byla podobná zátěž momentálně asi nad její síly.

Má velkou motivaci

Sama si je ale dobře vědoma, že ve hře je toho opravdu hodně, a dušuje se, že se chce zase vrátit tam, kam se kdysi vlastními silami dopracovala. Co ale tak najednou? Že by jí manžel opravdu dal nůž na krk? Něco na tom možná pravdy přece jenom bude.

„Můj muž nemá rád na nikom ani ždibec tuku, takže mě v tom maximálně podporuje,“ přiznala provinile. Bojí se snad, že kdyby nesplnila cíl, který si znovu vytyčila, mohla by o svého životního partnera definitvně přijít?

I to se bohužel může stát. Zdá se tak, že letošní rok pro ni nebude žádný med. Doufejme ale, že Pavla své předsevzetí nevzdá, už jen kvůli svému špatnému zdravotnímu stavu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden