Moje šťastná hvězda
Dostala se do finanční tísně?
Od stále ještě manžela zřejmě nevezme ani korunu. Kde ale sehnat finance na chod domácnosti?
Dostala se do finanční tísně?

Když přišla na nevěru svého manžela, zachovala se IVETA VÍTOVÁ (39) nekompromisně. Stěhuje se od něho, rozvod je jen otázka času. Jenomže hrdost má i své stinné stránky…

Manželství moderátorky zpráv na televizi Nova Ivety Vítové (39) a podnikatele Jaroslava Víta (46) skončilo po jedenácti letech. Když odhalila jeho nevěru, poslala ho okamžitě k vodě. Teď se od něj stěhuje, bere s sebou samozřejmě i děti – Anetku (8) a Matěje (1).

Jenže co bude dál? Bude žít jen z mateřské? Finančně na tom určitě není zjevně dobře, na sociálních sítích dokonce prodává některé dětské věci. A proč pro ni není záchranou alespoň Nova, tam by si přece mohla slušně vydělat?

Návrat se bohužel nekoná

V těchto dnech už se měla Vítová pomalu vracet na obrazovky do hlavní zpravodajské relace, jenže manžel jí do všeho „hodil vidle“. Na plný úvazek se totiž musí starat o děti, nic jiného nyní nepřipadá v úvahu.

Na Nově jí sice nejspíš vyjdou vstříc a „dovolenou“ jí o rok prodlouží, to ovšem neřeší akutní finanční situaci, která podle všeho není veselá. Nabízelo by se snadné řešení, najmout si chůvu.

O tom ale nechce bývalá modelka ani slyšet. Nechce totiž, aby její děti vychovával někdo cizí. Což je jistě chvályhodné a má to svoji logiku, ale pořád to neřeší otázku, kde vzít peníze. 

Patřili mezi nejstabilnější páry, jejich rozchod byl proto pro mnohé šok.

Hrdost vítězí?

Je jasné, že Vítová má něco našetřeno, což chvíli vydrží. A hlavně – pokud není Vít totálně k ničemu, dětem by měl přispívat tak, aby nestrádaly. Jenže tady je háček.

Vít jako úspěšný podnikatel určitě nemá hluboko do kapsy, a ať jsou jejich vztahy momentálně jakékoli, určitě se mu dobře nedívá na to, že jeho stále ještě manželka rozprodává na internetu věci po dětech.

Nedávno tam nabízela například dětskou postýlku a houpačku. Ovšem vlastní hrdost dokáže být mocná a vypadá to, že o nějaké pomoci z jeho strany nechce Iveta ani slyšet. 

Nová partnerka

Faktem je, že její postoj se dá pochopit. Vít se schází s dcerou herce Vladimira Kratiny (70) Dominikou (30), dokonce už spolu byli viděni i na veřejnosti.

Ponížení se tedy Vítové překousává velmi složitě. Na druhou stranu, až dojde na lámání chleba a peníze opravdu dojdou, uražená pýcha bude muset jít stranou.

Nakonec Vít je pořád táta jejích dětí, to už mu nikdo nevezme. Doufejme, že až opadnou ty největší emoce, všechno si dokážou v klidu vyříkat a najdou řešení, které by vyhovovalo jim oběma.

Související články
UMarešových nikdy není nuda. Své fanoušky stále baví a ti netrpělivě každý den očekávají, kdy zase Leoš Mareš (48) přijde s nějakou novinkou. Když se nedávno obarvil na blond, lidé nestačili zírat. Teď vypadá, jako by mu bylo sotva třicet. Na svou dceru je pyšný Navíc se často a rád na sociálních sítích chlubí svou rozkošnou dcerkou Alex (2), o které se […]
Moje šťastná hvězda / 7.9.2024
Pro emigraci se Pavel Kříž (63) rozhodl krátce před revolucí, protože chtěl začít jinde a jinak. Představitel Śtěpána z oblíbených „Básníků“ Pavel Kříž (63) se přes Anglii vydal do Kanady, Doma sice přerušil slibně rozjetou kariéru, ale nenacházel v ní potřebné uspokojení. A to, že byl známý, mu nepomohlo ani u soudu, kde byl tehdy v nepřítomnosti odsouzen na […]
Moje sladké tajemství / 7.9.2024
Když oznámila herečka Patricie Pagáčová (35) z Jedné rodiny rozvod s manželem Tiborem (33), říkala, že v tom nikdo třetí není. Nedávno ale byla viděna na ulici s tajemným mužem s plnovousem a usmívala se od ucha k uchu. Dokonce je někteří potkali na romantické procházce, ze které zamířili do domu staronové posily Ulice, od kterého už má její údajný nový objev […]
Před pár měsíci si Veronika Petruchová (30) pořídila parfém s feromony, aby nalákala toho pravého. A není to poprvé, co se šušká, že má blízko ke kolegovi Martinu Čermákovi (32)! Dělala mu vrbu Ten je trojnásobným otcem a doma má hudebnici Simonu Šteruskou (36). V poslední době měli ale prožívat partnerskou krizi. Obstarávání početné rodiny dá zabrat […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz