Můj čas na kafíčko

Dostala svého manžela z úplného dna

Můj čas na kafíčko

Kdysi se s manželem dala dohromady proti vůli okolí, mnohým se pak zdálo, že právě za tohle tvrdě platí. Jejich příběh však pokračuje...

Herečka Martina Preissová (45) pomáhala manželovi, herci Martinu Preissovi (48), bojovat se závislostí na alkoholu a sedativech. Když pak dostala roli v seriálu Sestřičky, kde řeší stejné problémy, začala dostávat dopisy se žádostmi o radu od podobně postižených žen. Jak je na tom teď?

Vlastních zkušeností s opakovaně selhávajícím manželem má Martina Preissová (45) habaděj a její rodina je důkazem toho, že i těžké problémy mají řešení, podmínkou je oboustranná poctivá snaha.

„Chce to sebrat veškerou odvahu a nezametat problémy pod koberec. Stejně nezmizí a někde se zase objeví,“ říká jednoznačně herečka, které se povedlo nad manželovou

Zbývá vám 91% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden