Můj kousek štěstí

Dostane prsten k narozeninám?

Život ji učil v lásce našlapovat zlehka... Kéž se to nadále vyplatí!

Za několik dní oslaví ozdoba zpravodajství televize Nova narozeniny, které dávají tušit, že plán o třetím dítěti je zřejmě definitivně opuštěn. Na neodbytné dotazy sice ještě před pár měsíci odpovídala, že se „ničemu nebrání“, nicméně zřejmě zvítězilo střízlivé uvažování.

Lucii Borhyové (43) ke štěstí podle všeho stačí syn Lucas (13) a dcera Linda (7). Svou láskou ke svým dětem se blonďatá krasavice rozhodně netají, i když jejich tváře na sociálních sítích z pochopitelné opatrnosti neukazuje.

Ještě o poznání skoupější je, pokud jde o sdílení pocitů ohledně vztahu s podnikatelem Michalem Smečkou (34), i když k nějakému tomu selfíčku, jako třeba přesně před rokem, občas dojde. Soukromí si moderátorka zkrátka střeží a „bezbřehou lásku a zamilovanost“ nijak okázale najevo nedává.

Není divu, její předchozí vztahy – s Řekem Nikem Papadakisem (45) a moderátorem Michalem Hrdličkou (33) – byly téměř pod permanentním dozorem všudypřítomného bulváru a z halasně prezentované lásky zbylo jen rozčarování a smutek. Teď se ze soukromí Lucie dozvídáme leda takové „pikantnosti“, jako třeba že se opařila na ruce.

O nehodě se také poměrně široce rozpovídala: „Vy jste opravdu pozorní diváci. Já jsem si myslela, že jak to mám zespoda té ruky, tak že to nebylo vidět,“ reagovala na dotazy diváků, kteří si všimli její náplasti. Prý vařila vajíčka, chtěla odlít horkou vodu a už to bylo, netrefila se.

Pokud ji doma potkávají pouze takovéhle lapálie, nemusíme mít o ni velký strach. Snad je na tom podobně, také pokud jde o soužití s jejím „kolouškem“. Každopádně jsou spolu už poměrně významných pět let, takže o nějakém krátkém románku už v jejich případě rozhodně nemůžeme hovořit...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden