Moje šťastná hvězda

Dostane se zase do potíží?

O Veronice Gajerové (59), bývalé hvězdě seriálu Ordinace v růžové zahradě, se v posledních letech nemluví v jiné souvislosti než s jejími obřími dluhy.


Herečka si v průběhu let tak často půjčovala, až dlužila bezmála pět milionů korun, které pochopitelně nebyla schopná splácet. Nyní je Gajerová, která se blýskla také v oblíbené komedii Copak je to za vojáka, v insolvenci, jež jí po určité době část dluhů odpustí, a brzy už by mohla začít zase s čistým štítem.


Jenže krátce předtím udělala věc, kterou mnozí tak úplně nechápou! Po dlouhých 35 letech se totiž Veronika Gajerová rozhodla, že dá výpověď ze svého stálého angažmá v Městských divadlech pražských. 


Dál už to prý nešlo


 „Už nechci být nikde ve stálém angažmá. Dohraju tam dvě představení a končím. Chci hrát to, co mě baví,“ říká Veronika. Je sice jasné, že být na volné noze je poněkud svobodnější, na druhou stranu tím tak ale přišla o jedinou svou jistotu – pravidelný plat. Z čeho nyní splatí zbytek dluhů?


Je přesvědčená, že to zvládne


Herečku sice dělí od důchodu už jen dva roky, do té doby se ale bude muset jistě ještě hodně otáčet. V současné době toho totiž moc nemá.


Co se týče zájezdového divadla, v něm má pouze jedno představení, sem tam něco nadabuje a s velkou pravděpodobností ještě stále chodí vypomáhat do zahradnictví, kam se uchýlila už v době koronaviru. Těžko říct, zda jí takové příjmy vystačí na pokrytí splátek i chodu celé domácnosti.


Chytám druhý den. Z dluhů zbývá necelý milion, úroky mi odpustili. Věřím, že všechno zvládnu,“ říká ale s nadějí v hlase. Její kolegové ale o tom prý moc přesvědčeni nejsou a strachují se, aby herečka opět nespadla do dluhové pasti tak, jako tomu bylo před lety. 

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden