Můj čas na kafíčko

Dostanu tě do tepláků, drahý!

Exmanželovi bude brzy horko. Opravdu půjde nakonec do chládku?

Mladá žena zblázněná láskou může být lehkomyslná a naivní, ale když si najde dobrého právníka, může z ní jít náhle strach.

Přesně takhle to vypadá poté, co si rozvedená a chudobou překvapená moderátorka Gabriela Soukalová (31) najala po rozvodu s badmintonistou Petrem Koukalem (35) advokáta Miroslava Antla (66), aby dostala zpátky miliony, jež jí, jak se zdá, její ex někam zašantročil!

S exmanželem Petřem Koukalem (35) jsou vztahy vyhrocené.

Její právník nemarnil čas a podal už několik trestních oznámení. Vypadá to, že Gabriela byla hlavně projekt na peníze, a tak Koukalovi teď hrozí dokonce až 10 let vězení, protože ji prý připravil o desítky milionů korun! Jde hlavně o pokoutně koupený statek z jejích peněz, který si prý přivlastnil, a další kšefty, v nichž se její peníze ztratily.

Velkou oporou je pro ní teď přítel Miloš Kadeřábek (35).

Vypadá to na pěkný boj u soudu, zatímco Gabča si užívá těhotenství a svého nového přítele, podnikatele Miloše Kadeřábka (35). Ať už to tedy dopadne jakkoli a z exmanžela vymačká cokoli, snad to bude pro někdejší biatlonovou hvězdu důkladným poučením a do budoucna si peníze ohlídá!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden