Moje sladké tajemství

Dostává strach, že skončí úplně sama

Z jejích snů zbývá splnit už jen pohádkovou svatbu.

Sice strávila poslední týdny s dcerami, ale i tak musí být Sabině Laurinové (48) jasné, že jednou rodné hnízdo opustí. Především starší Valentýna (18), která je už plnoletá. Je na to však herečka připravena?

Pár týdnů musela herečka ze seriálu Modrý kód Sabina Laurinová (48) zastávat pozici ženy v domácnosti. Během karantény totiž trávila prakticky veškerý čas s dcerami Valentýnou (18) a Majou (11). I když z ní byla na čas kuchařka, uklízečka a učitelka v jedné osobě, neměla s tím problém a k celé situaci přistupovala zodpovědně. „Starám se teď hlavně o chod domova, pomáhám svým dvěma dcerám a také rodičům,“ svěřila se herečka. Sice byla určitě moc ráda, že mohla trávit hodně času s dcerami, ovšem otázkou je, jestli to tak vnímala hlavně její již dospělá dcera Valentýna.

Narušil koronavir vztahy v rodině?

Ta už si do života od maminky asi moc mluvit nenechá, a jelikož spolu byly samy několik týdnů zavřené doma, mohlo dojít i na nějaké střety. A není vyloučeno, že právě po karanténě se Valentýna rozhodne opustit rodné hnízdo dřív, než původně plánovala a to jen proto, aby se osamostatnila a mohla o svém životě rozhodovat sama. A to může být pro Laurinovou pořádná rána.

Herečka je skromná žena, která ke štěstí nepotřebuje luxus

Díky dcerám není sama

Přece jen díky dcerám a práci patrně tolik neřeší, že už několik let neměla fungující dlouhodobý vztah. Pokud by totiž obě její dcery už nežily doma, asi by pro ni tato otázka byla daleko citlivější a třeba by seznamování a randění věnovala víc času. „Hodně přemýšlím, o všem,“ přiznala herečka. A třeba jí na mysl přišla také její budoucnost v milostném životě. Už nějaký ten pátek se o ní říká, že neúspěšně cílí na výrazně mladší muže. Sice má mladistvý vzhled a osloví i výrazně mladší muže, ovšem u koloušků, kteří se většinou nechtějí vázat, asi s perspektivním vztahem nepochodí. „Sabina je na mladší mládence, bohužel ti zralou ženu se dvěma dětmi moc nechtějí,“ prozradil údajně jistý zdroj jednomu z bulvárních plátků. Což ovšem tak trochu zapadá do toho, co se o Sabině povídá.

Opačnému pohlaví má Sabina rozhodně stále co nabídnout.

Nikdy není pozdě

Třeba si ale právě během karantény uvědomila, že u nich vysněné štěstí nenajde, a pokusí se zaměřit na jiný typ mužů. Vždyť ještě stále má čas, aby si splnila svůj velký sen, kterým vždy byla velká rodina a milující manžel. První část už dokonce má, jelikož porodila dvě krásné dcery. Zbývá tak už jen pohádková svatba s mužem, který ji bude milovat. A na to vlastně není nikdy pozdě. Minimálně pak pro ženu, která má mužům stále co nabídnout. V soukromí se o ní říká, že je velmi skromná a milá žena, která k životu nepotřebuje žádný luxus v podobě drahých kabelek či šperků. Klidně tak může být vhodná partie i pro úspěšného muže.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden