Můj čas na kafíčko

Dostaví Hůlka dům, než se mu narodí dítě?

Ještě před pár měsíci smutně naříkal, že matku svého budoucího nástupce dosud nepotkal. A dokonce rezignovaně uvažoval i o podání seznamovacího inzerátu.

Teď se do toho zpěvák Daniel Hůlka (49) opravdu obul a během několika měsíců získal o dvacet tři let mladší přítelkyni ,tlumočnici Báru Klementovou (26), čeká s ní svého vůbec prvního potomka, a navíc se chce pustit i do přestavby polorozpadlé zděděné ruiny uprostřed lesů v Jevanech na luxusní srub v hodnotě kolem dvou a půl milionu korun, kde doteď bydlel jako poustevník pouze se svými dvěma psy v takzvaném mobilheimu. „Snad na to mám, vždyť vydělávám,“ dušoval se Dan. Zvládne ale všechno, co si najednou na sebe naložil, nejen po finanční stránce?

Kvůli lásce se mění k nepoznání

Za všemi změnami v jeho životě může údajně právě nová přítelkyně Bára, která konečně není z showbyznysu jako většina Danových předchozích nepovedených známostí. Není totiž tajemstvím, že to Pán démonů táhl nějakou dobu například se zpěvačkou Ivetou Bartošovou (†48), bývalou SuperStar Šárkou Vaňkovou (29) nebo tanečnicí Libuškou Vojtkovou (32), kterou si dokonce vzal za ženu. Rok na to byl ale zase sám. Přitom stačilo očividně po jednom z koncertů zaskočit do místní putyky na jedno a láska jeho života připravená v ruce se svým telefonním číslem byla na světě! Bude ochotná studentka filozofie opustit pohodlný byt v Praze a odejít na samotku do jevanských lesů?

Bojí se ji doma představit?

Tak teď už jen zbývá to nejdůležitější… Představit budoucí matku jeho nenarozeného dítěte doma! Ačkoli totiž Dan tvrdil, že seznamování s rodiči mají zdárně za sebou, jeho maminka říká něco jiného. „Ještě za mnou nebyl! Samozřejmě se na to těším, protože mi o ní už tři čtvrtě roku vykládá,“ nechala se slyšet. Tak hlavně, že aspoň Danův pes mu novou paničku v maringotce schválil hned. „Můj pes si ji naštěstí zamiloval, kdyby ne, tak nevím, co bych si počal,“ vtipkoval Hůlka, který přiznal, že se svou mladou partnerkou plánuje i svatbu. „Rád bych, aby se dítě narodilo do úplné rodiny. Moc mi na tom záleží,“ přiznal zpěvák. A protože jeho Bára bude rodit až začátkem března, mají dost času na představování i výběr správného data.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden