Můj kousek štěstí

Dotace voněla exotikou

Naříkání na dopady covidu se změnilo ve frašku. Poté, co se objevila informace, že herečka Emma Smetana (34) a Jordan Haj (33) si podle všeho za tučnou podporu od státu užívali na Bali, vyšla a stále vycházejí na světlo další jména, celebrit, které vesele čerpaly dotace, ačkoli hluboko do kapsy rozhodně nemají.

Emma s Hajem, rodiče dvou holčiček, dostali 120 tisíc a vyrazili na dvouměsíční dovču. Možná by jim to ještě u veřejnosti jakž takž prošlo, ale Hajovy „vtipné“ řeči, tomu nasadily korunu. „Bali jsem ze začátku bral jako cenu útěchy, ale nakonec jsme tam za ten příspěvek žili jako králové několik měsíců, a dokonce koupili malý dům na pláži za to, co zbylo,“ odpověděl novinářům ironicky.

David bere tantiémy za hraní svých písní v rádiích.

Veřejnost se pak dozvěděla, že dotace brali také Tomáš Klus (35), Lucie Bílá (55) a Michal David (61). A ti si skutečně na chudobu nemohou stěžovat. Desetitisíce inkasovala Anna Slováčková, ačkoli Ordinace v růžové zahradě ji slušně živí a od tatínka má svůj byt, tedy s nájmem starosti nemá. Ostatně Felix Slováček (78) dostal také pěkný balík...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden