Moje šťastná hvězda

Dotáhne Gábina Partyšová miliardáře k oltáři?

Vypadá to, že konečně narazila na toho pravého. Cesta k cíli ale bude ještě trnitá.

Moderátorka GABRIELA PARTYŠOVÁ (44) už možná slyší v dáli znít svatební zvony. Svého miliardáře IGORA FAITA (57) konečně vyvedla do společnosti a byla po jeho boku pyšná jako páv. Pořád ale nemá nic jisté. V cestě jí stojí pár překážek.


Zlatokopka, která jde po penězích. Takovou pověst má Gabriela Partyšová (44) už dlouho a těm, kdo to o ní říkají, dává v poslední době opět za pravdu. S pětasedmdesátým nejbohatším Čechem Igorem Faitem (57) by to konečně mohlo klapnout na „věčné časy“.


Jenomže je tu háček – Faitova manželka Monika (56), se kterou má dceru Elisabetu (27). Nejen Gábina si zřejmě klade otázku, zda bude kvůli ní ochoten rodinu opustit. Proslýchá se sice, že ho měla minimálně dočasně „přetáhnout“ na svou stranu a boháč se prý od manželky odstěhoval. Může to být ale jen dočasné.


Co milenec, to boháč


Partyšová teď zkrátka nesmí udělat chybu, jinak jí vysněný ptáček zase uletí a bude po nadějích. Není žádným tajemstvím, že nikdy nechodila s někým, kdo měl hluboko do kapsy. Mnozí lidé před časem nechápali, jak si mohla vzít Josefa Koktu (65).


S Igorem Faitem.

Když tihle dva spolu vyrazili do společnosti, vypadalo to, že taťka vyvedl dceru. K dobru podnikatele je třeba říct, že i přesto jí dokázal být nevěrný a udělat si dítě s Ornellou Štikovou (29), dnes už paní Koktovou. V šoku tenkrát byla i Partyšová, ale rychle se oklepala. Udičku nahodila znovu a nemusela čekat dlouho.

Chytil se bohatý byznysman Daniel Farnbauer (47). Po třech letech se rozvedli, přestože o něm hovořila jako o největší lásce svého života a chtěla mu porodit děti. Gábina znovu nelenila a „klofla“ právníka Vladimíra Macháčka (45). Zase z toho nic nebylo a povídalo se, že se víceméně odmítala „angažovat“ v ložnici.

Zahrnuje ji nekonečným luxusem

S Faitem to teď pro Partyšovou může být jedna z posledních šancí, jak si konečně splnit sen a zůstat dlouhodobě obklopena luxusem. Přece už jen není žádná mladice, i když samozřejmě vypadá skvěle. Podle jejích známých udělá pro udržení vztahu s miliardářem cokoli.

Ten ji zatím zahrnuje pozorností a vším, co moderátorka potřebuje k životu. Kupuje jí drahé dárky, bere ji na dovolenou tryskáčem, dopřává jí jen těch nejvybranějších věcí. K dokonalosti chybí „jen“ jeho rozvod a pak megalomanská veselka se spoustou slavných a vlivných lidí. Partyšová je sice kousek od cíle, ale zatím definitivně nevyhrála...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden