Můj čas na kafíčko

„Dotancuje“ teď i v manželství?

Fanoušci herce Pavla Trávníčka (71), kteří se těšili na jeho účast v populární taneční soutěži StarDance, byli nejspíš po prvním vyřazovacím večeru hodně zklamaní.

Herec, jenž je neodmyslitelně spjat s rolemi pohádkových princů, byl bohužel tím, kdo taneční parket opustil jako první. A jak se zdá, tohle je v jeho současné situaci už jen pomyslná poslední kapka. Trávníčkovi se totiž momentálně moc nedaří ani v práci, ani v soukromí.

Jaroslav Svěcený (60).

Manželka si prý našla jiného

To, že je v manželství s o mnoho let mladší Monikou Trávníčkovou (35) něco v nepořádku, se šušká už dlouho. A přesto, že manželé nějakou krizi veřejně stále popírají, na světlo světa se dostávají stále nové a nové věci, které naznačují opak.

Například noc před Trávníčkovým vyřazením ze soutěže nestrávila Monika po jeho boku, ale s houslistou Jaroslavem Svěceným (60), což logicky vzbuzuje pro ni velmi nepříjemné otázky.

Trávníčková sice tvrdí, že šlo o pracovní záležitost, kdy svému klientovi pomáhala celou noc podepisovat jeho novou desku, ale z hercových fanoušků takovému vysvětlení věří opravdu jen málokdo. A to i vzhledem k tomu, že s tímto mužem není spojována poprvé.

Na začátku letošního roku se na sociálních sítích objevilo vyjádření, v němž si údajně Trávníček stěžuje na to, že ho manželka chce opustit právě kvůli houslistovi, a že má dokonce v plánu s ním i vychovávat hercova syna Maxmiliána (4).

„Monika se rozhodla žít s J. Svěceným a Maxmiliána vždycky šoupne na Moravu a já s tím nemůžu nic dělat. Kdo mi pomůže neztratit syna?“ zněla zpráva, kterou ale Trávníčková označila za podvod.

Zasahovala i policie

Je to jen pár měsíců, co ve slavné domácnosti dokonce uprostřed noci zasahovala policie poté, co je Trávníčková zavolala s tím, že se údajně nemůže dostat domů. Jenže i tentokrát na tom něco nesedí. Podle jiných zdrojů měli policisté zasahovat u brutální manželské hádky.

Když se tohle všechno dá dohromady, rozhodně nedostaneme obrázek spokojeného vztahu tak, jak se ho hercova žena snaží prezentovat. Naopak, rozvod se tu zdá být doslova na spadnutí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden