Můj čas na kafíčko

Doufá, že se jí muž vrátí s prosíkem?

Ačkoli od rozchodu zpěvačky Moniky Absolonové (45) uplynul už víc než rok, je evidentní, že ji stále bolí a jen tak nepřestane.

Z nejhoršího je venku, ovšem na svého bývalého partnera a otce dvou synů, bývalého hokejistu Tomáše Hornu (41), samozřejmě pořád myslí. „Zklamaná jsem, ale zlomená rozhodně ne,“ nechala se slyšet. A protože od rozchodu zhubla, vypadá lépe než kdykoli předtím.

Ex Tomáš Horna (41).

A jelikož se o ní ví, že to byla vždy žena, která toužila s mužem založit rodinu a zůstat s ním do konce života, spekuluje se o tom, jestli v koutku duše stále neživí šanci, že by se někdy v budoucnu s Hornou k sobě vrátili.

Hodně jí ublížil

Sice se podle jejích slov rozešli z mnoha důvodů, ovšem kdyby si svůj život dal Horna do pořádku a naučil se být k Absolonové upřímný, určitě nelze vyloučit, že by jejich vztah šel slepit. Nahrává tomu i skutečnost, že zpěvačka od rozchodu nikoho neměla a ani Hornu jsme s nikým nikde neviděli.

Chce ji zpátky k sobě?

Navíc se poslední týdny proslýchá, že je to právě bývalý hokejista, kdo by se nebránil tomu, aby se jejich vztahu dala další šance. A není se čemu divit. Monika Absolonová se o něj opravdu uměla postarat a měl se jak v bavlnce.

Nejenom že tvrdě pracovala, a podle mnohých zdrojů a informací dokonce často táhla rodinný rozpočet téměř sama, ale navíc byla i skvělou ženou v domácnosti. Ostatně o tom se můžeme přesvědčit několikrát do měsíce, jelikož na sociálních sítích pravidelně natáčí své vaření a některá jídla opravdu stojí za to.

Také se ví, jak hezké vztahy se syny Tadeášem (6) a Matoušem (3) vždy Horna měl. Navíc z nich chtěl vychovat hokejisty a snažil se, aby se tomuto sportu věnovali.

Dobře ví, o co přišel

Rozchod s Absolonovou mu tak vše zmíněné komplikuje. Sice se se syny může vídat, ale jen těžko to jde denně. Kdyby tak ale přišel za zpěvačkou s prosíkem, posypal si hlavu příslovečným popelem a slíbil, že už bude sekat jen dobrotu, možná by o tom, že mu dá šanci, začala uvažovat. To by se ale musel Horna opravdu hodně snažit. Tak uvidíme.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden