Můj kousek štěstí

Doufá, že všechno zlé je za ní

Můj kousek štěstí

Chce už jenom žít

Hvězda Ulice Dana Syslová (76) si prošla peklem. Přišla o manžela a syna, těžce onemocněla. Nyní se snaží být spokojenou a silnou ženou.

Tatínka nikdy nepoznala. Jistě ví jediné: byl to Francouz. Nic víc se o něm nedověděla. „Jen se nestarej, prostě to byla láska a ty ses z ní narodila,“ rázně odpověděla maminka, když Dana Syslová (76) projevila zvědavost. V dospělosti po otci pátrala, za tím účelem navštívila i pařížské vojenské muzeum, ale marně, zmizel.

Dětství trávila s babičkou a dědečkem v zapadlé vísce, kde byla tak šťastná, že když se jí lidé ptali, čím chce být, až vyroste, říkala, že selkou. Jako malou školačku si ji máma odvezla do Prahy a to byl konec plánů na spokojený venkovský život s krávami a slepicemi.

Dnes je přesvědčena, že dětství na vsi je lepší než to městské. „Ve městech je všechno zrychlené,“ tvrdí. „Matky jsou uštvané, protože

Zbývá vám 79% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden