Moje šťastná hvězda

Dovolená jako z hororu!

Co na tom, že je malému Josífkovi teprve pár měsíců! Vendula Pizingerová (49) se společně s manželem Josefem (33) rozhodli, že to není na překážku a jali se mu ukázat to pravé dobrodružství.


„Člověk musí být samozřejmě velmi opatrný, ale myslím si, že když budeme dávat pozor, nic se nestane,“ domnívala se Pizingerová bláhově. V té době ještě manželé netušili, že jejich dovolená v divoké rumunské přírodě nebude zrovna zalitá sluncem.


Na dobrodružství a adrenalín si Vendula po boku manžela Josefa rozhodně stěžovat nemůže.

Uvízli v pasti

Ředitelka nadačního fondu Kapka naděje si ještě před odjezdem pochvalovala, že mají stan na autě, aby byli chráněni před nebezpečím. Několik týdnů předtím dokonce s miminkem vyrazili na čundr, aby si byli jisti, zda vše zvládnou, a byli připraveni na velkou cestu do zahraničí.

Příroda je ale mocná a už brzy  ukázala, co dovede. Při jedné z cest totiž zůstali uvězněni na dlouhé dva dny v lese, když jim cestu zatarasil obrovský padlý buk. „Už chceme pryč,“ svěřila fanouškům na sociálních sítích. Únik z nepříjemné situace jim navíc komplikovalo i kluzké bahno. S pilou a lopatou v ruce ale všechno s vypětím sil zvládli.

S humorem jde všechno líp

Za ta léta se Pizingerová i její choť naučili, že propadat panice nic neřeší, a tak se snažili nastalou situaci přežít bez hádek a hysterických scén.

Dokonce se i rozhodli, že budou v cestování pokračovat. Zřejmě se drží hesla, že proutek se má ohýbat, dokud je mladý. Jisté je, že malý Josífek bude mít na dětství velmi pestré vzpomínky.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden