Moje chvilka pohody

Dovolená před vámi? Připravte svou pokožku co nejlépe!

Léto se přehouplo do druhé poloviny a vy stále čekáte na vytoužené volno? Co si takhle zdlouhavé čekání zpříjemnit něčím, co pak během dovolené skutečně oceníte? Dejte už teď vaší pokožce podobu, kterou vám budou ostatní závidět!   Každá žena si přeje vypadat v plavkách opravdu neodolatelně.

Existuje mnoho způsobů, jak pokožku na dny plných odpočinku a sluníčka dobře připravit. Podle nás je ale nejlepší ten, který za krátkou dobu dokáže rozzářit váš úsměv viditelnými výsledky, se kterými budete spokojena.

A navíc s minimální námahou!   Abyste zavčas vyladily nejlepší formu vaší pokožky, nabízí značka Lactovit hned několik produktů. Novinkou na trhu je zpevňující tělové mléko s čistým kofeinem (MOC – 149 Kč), které efektivně působí na pokožku celého těla.

Leches

Už od první aplikace je pleť pevnější, zářivější a má celkově zdravější vzhled. Zpevňující tělové mléko je svým inovativním složením hitem tohoto léta.   Je vaše kůže viditelně suchá, popraskaná a vypadá nezdravě? V tom případě sáhněte po speciální řadě Lactovit Lactourea.

Mimo jiné totiž obsahuje 10 % Lactourey, tedy komplex kyseliny mléčné a čisté urey. Je ideální pro suchou až velmi suchou pokožku. Každodenním používáním hydratačních přípravků s ureou je účinně rehydratovaná její svrchní vrstva, díky čemuž bude pleť hladší, vláčnější a lépe chráněna před vlivy vnějšího prostředí.

Pro kompletní přípravu vaší pleti na dovolenou nabízí řada Lactovit Lactourea tyto produkty:   Regenerační sprchový gel (MOC – 300 ml za 69 Kč, 500 ml za 105 Kč) zvlhčí vaši pokožku, obsažená kyselina mléčná má navíc protizánětlivé a antibakteriální účinky.

Lactovit_LACTOUREA sprchový gel renerační

Regenerační tělové mléko (MOC – 250 ml za 109 Kč, 400 ml za 149 Kč) výrazně zvyšuje hydrataci pleti a zlepšuje její přirozenou ochrannou funkci. Čistá urea je totiž pokožce vlastní a přirozeně hydratující.

Leches Po použití se tělové mléko ihned vstřebá.   Připravte vaši pokožku do nového prostředí, jak jen nejlépe můžete. Její zdravý a krásný vzhled bude pro vás tou nejlepší odměnou. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden