Můj čas na kafíčko

Dovolená se známými přinesla nečekanou situací!

První překvapení mě čekalo v noci, druhé ráno!

Život přináší zajímavé příhody, které se pak dávají k lepšímu jako humorné historky.

Prožila jsem se Zbyňkem, mým manželem, bohatý život a mám na co vzpomínat. Některé příhody byly opravdu pikantní. S jednou takovou se vám chci svěřit.

Trochu jsme se zdržely

Byli jsme tenkrát na dovolené v jednom rekreačním středisku. Společně s námi tam týden trávili i naši blízcí přátelé, Ivana a Roman, také manželé. Jezdili jsme s nimi často. Spali jsme tehdy v kempu v chatičkách. Večery jsme trávili venku u sklenice vína.

Jednou jsme místo popíjení u chatiček zašli do nedaleké restaurace. Tam se rozjela docela slušná zábava a musím přiznat, že alkohol tekl proudem. Kupodivu ale nejprve zmohl naše drahé polovičky, takže Roman a Zbyněk odešli z restaurace dříve než já s Ivanou.

My dvě jsme ještě chvíli poseděly. Šly jsme se ještě projít kolem jezera a k chatičkám jsme se vrátily až před půlnocí. Viděla jsem, že Zbyněk už spí, takže jsem se snažila chovat co nejméně hlučně. Zvládla jsem to bez problémů, zase tak úplně opilá jsem nebyla. Najednou jsem si ale uvědomila jednu věc: tím, kdo ležel na posteli vedle mě a pravidelně oddechoval, nebyl můj muž, ale Roman!

Ranní překvapení

Nepropadla jsem panice a snažila jsem se situaci nějak vyřešit. Spletla jsem si snad chatu? Nebo si jí spletl Roman? Mám všechny ostatní probudit a říct jim, k čemu došlo? A jak zareaguje Ivana, až najde vedle sebe Zbyňka?

Nedokázala jsem se rozhodnout k žádnému řešení a nakonec mě vypitý alkohol přemohl a já jsem usnula. Ráno mě ale čekalo překvapení. Po mé pravici ležel Zbyněk. Ničemu jsem nerozuměla. Vysvětlilo se to za chvíli. Všechno byla jen taková „past“ ze strany našich partnerů.

Nespletli se, udělali to schválně, aby viděli, jak budeme s Ivanou reagovat. Obě jsme si naštěstí zachovaly svoji počestnost i chladnou hlavu! Stalo se to už před třiceti lety, ale dodnes tahle historka slouží jako zdroj zábavy při rodinných oslavách.

Lenka S. (59), Třebíč

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden