Můj čas na kafíčko

Drahé svatební šaty si Victoria Beckham létala zkoušet do New Yorku!

Můj čas na kafíčko

Když ji David poprvé uviděl, neměl odvahu požádat o její telefonní číslo.

Jeden z nejslavnějších fotbalistů historie David Beckham (45) vytvořil nerozlučnou manželskou dvojici s neméně slavnou zpěvačkou Victorií (46) ze skupiny Spice Girls. A zdá se, že je to skutečně napořád!

To, jak chutná úspěch, mohla Victoria Beckham, tehdy ale ještě s příjemním Adams, vidět už v dětství. Rodiče podnikali, byli velmi bohatí a ona se za to cítila před spolužáky hloupě. Otec jí vozil do školy Rolls Roycem a Victoria ho vždy prosila, ať ji vysadí nebo vyzvedne spíš někde v okolí.

Chtěla se stát baletkou a pilně navštěvovala taneční hodiny. Ačkoliv se ráda předváděla a šlo jí to, cítila se osamělá a podceňovala se. Důvodem byly dlouhotrvající problémy s pletí, konkrétně s akné. Na tvář si vždy naplácala spoustu make-upu, ale učitelka jí bohužel vždy donutila si obličej umýt.

Řekl spoluhráči, že si ji vezme

Počátkem 80. let šla jako malá s rodiči na film Sláva o začínajících hudebnících. Tehdy se napevno rozhodla, že chce

Zbývá vám 78% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden