Můj kousek štěstí

Dře jako kůň, manžel to nevnímá

Veronika Žilková (60) je zvyklá cele se obětovat své velké rodině. Tisíckrát vyprávěla, jak kolem půlnoci po příchodu z divadla ještě vaří a peče, aby měli její miláčci druhý den od rána do večera co jíst.

Zda za to doma Veroniku  patřičně obdivují a vstávaje lehaje děkují, nevíme. Jisté je, že někteří roztržití členové rodiny si příkladné péče nevšímají anebo ji vlastně ani nevnímají. Mezi ně patří manžel, velvyslanec Martin Stropnický (65).

O svátcích se vrátil z Izraele domů. Kdyby si býval nevšiml, že má žena nové šaty a že ještě před půl hodinou seděla v kadeřnictví, tak to by bylo normální a těžko by to někoho překvapilo.

Jenomže herečka zrekonstruovala před partnerovým příletem půlku domu. Dělal se nový strop i podlaha. „Ještě ve tři ráno, než přiletěl, jsem vynášela pytle s cementem,“ vypráví Veronika Žilková.

Velvyslanec rekonstrukci nezaznamenal. „Řekl mi, že mám oschlá kvítka na kytkách a měla bych je obrat,“ konstatuje herečka, která nevěřila svým uším. Přesto si přeje, aby její poslední manželství vydrželo až do konce. „Ostatně ten konec není zas až tak daleko – vzhledem k tomu, kolik nám je,“ směje se.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden