Můj kousek štěstí
Dře jako kůň, manžel to nevnímá
Dře jako kůň, manžel to nevnímá

Veronika Žilková (60) je zvyklá cele se obětovat své velké rodině. Tisíckrát vyprávěla, jak kolem půlnoci po příchodu z divadla ještě vaří a peče, aby měli její miláčci druhý den od rána do večera co jíst.

Zda za to doma Veroniku  patřičně obdivují a vstávaje lehaje děkují, nevíme. Jisté je, že někteří roztržití členové rodiny si příkladné péče nevšímají anebo ji vlastně ani nevnímají. Mezi ně patří manžel, velvyslanec Martin Stropnický (65).

O svátcích se vrátil z Izraele domů. Kdyby si býval nevšiml, že má žena nové šaty a že ještě před půl hodinou seděla v kadeřnictví, tak to by bylo normální a těžko by to někoho překvapilo.

Jenomže herečka zrekonstruovala před partnerovým příletem půlku domu. Dělal se nový strop i podlaha. „Ještě ve tři ráno, než přiletěl, jsem vynášela pytle s cementem,“ vypráví Veronika Žilková.

Velvyslanec rekonstrukci nezaznamenal. „Řekl mi, že mám oschlá kvítka na kytkách a měla bych je obrat,“ konstatuje herečka, která nevěřila svým uším. Přesto si přeje, aby její poslední manželství vydrželo až do konce. „Ostatně ten konec není zas až tak daleko – vzhledem k tomu, kolik nám je,“ směje se.

Související články
Není žádné tajemství, že má hvězda seriálu Jedna rodina Chantal Poullain (67) francouzský původ. V České republice žije ale už mnoho let, a dokonce v ní prožila i svou doposud nejsilnější lásku. Patnáct let totiž byla manželkou herce Bolka Polívky (74). Stále se říká, že se s rozvodem nesmířila a potají si na exmanžela myslí. Jenže ten je už ženatý a nevypadá to, že […]
Herečka ze seriálu Hospoda, který je tradičně o letních prázdninách hitem televize Nova, si prý našla muže. Zuzana Bydžovská (62) si soukromí úzkostlivě střeží, přesto prosákly informace, že se po jejím boku objevuje sympatický, pravděpodobně starší chlapík. Není úplně jasné, jestli je to „jen“ kamarád, který jí zpříjemňuje těžké chvíle samoty, nebo spolu dokonce žijí. […]
O krizi mezi Janou Bernáškovu (43) ze seriálu ZOO a režisérem Rudolfem Merknerem (52) se mluví už jistý čas. Mnozí myslí, že za tím je žárlivost jejího muže, jenž se jen těžko vyrovnává s tím, že má doma krásku, o kterou je velký zájem. Další zdroje prozradily, že dvojici zasadilo ránu i společné natáčení filmu Jak přežít […]
Moje šťastná hvězda / 26.7.2024
Na filmovém festivalu v Karlových Varech všechny překvapil moderátor Leoš Mareš (48), který se obarvil na blond! Vedla ho k tomu touha si to jednou zkusit. Co ji naštvalo? Jeho žena, bývalá módní redaktorka Monika Marešová (42), ale nadšená nebyla, a dokonce svému muži vyčinila za bývalou manželku! Nejenže by si ho přála jako tmavovlasého a dlouhovlasého, také Monice […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz