Moje sladké tajemství

Dře na sobě jen kvůli kšeftům?

Ví, že pokud by ztloustla, přijde o místo!

Populární moderátorka Gábina Partyšová (40) nedávno přiznala, že je velký lenoch, a kdyby se nebála toho, že přijde o práci, asi by z ní byl cvalík. Bohužel její dřinu neocení ani muži.

Gábina Partyšová (40) rozhodně nemá na růžích ustláno. Nedávno ale prozradila věci, které doposud zůstávaly doma pod pokličkou. I přesto, že je stále velmi krásná a štíhlá, se svojí postavou velmi zápolí! Přiznala, že trpěla komplexy ze svého většího pozadí, a proto si ho nechala před nějakou dobou „odsát“.

Kdyby se nebála o svoji práci, asi by necvičila.

S váhou údajně hodně dlouho bojovala a až teď je se svým tělem alespoň trochu spokojená. Je tedy dobrým příkladem toho, že perfektní postava může přijít až ve středním věku. Bojí se o práci To ale není jediné Gábinino tajemství.

Tělo má prý vydřené i kvůli tomu, že pracuje v televizi a je tedy dennodenně na očích. Makat ji nutí pouze strach z toho, že by ji mohli zaměstnavatelé vyhodit. Je prý totiž pořádně líná a ráda se povaluje.

Manželství s podnikatelem Farnbauerem vydrželo jen chvíli.

Přes to všechno je pro ni práce tak důležitá, že se každý den donutí cvičit. Snad jednou Gábinu pohyb nepřestane bavit, protože lukrativní televizní kšeft by asi byl rázem ten tam. V rolích moderátorek se totiž plnoštíhlé ženy skoro nevyskytují.

Vyřeší to bohatý milenec? A na to, jak je Partyšová stále půvabná, ani s muži to nemá vůbec jednoduché. Exmanžel, zkrachovalý multimilionář Josef Kokta (61), jí před lety frnknul za mladičkou Ornellou Štikovou (25), s níž Gábinu podváděl tak dlouho, až se jim narodil syn Quentin (6).

S druhým manželem, podnikatelem Danielem Farnbauerem (42), šli od sebe pouhých 20 měsíců po svatbě. Nutno podotknout, že tento rozvod proběhl v klidu a bez mediálního humbuku, na rozdíl od toho s Koktou.

Ani po dvou rozvodech nezůstávala sama . „V jednu chvíli jsem měla pocit, že už jsem připravena milovat někoho jiného, dokonce se v mém životě objevil v krátkém sledu jeden muž,“ tvrdila Gábina.

Vše se jí hroutí Tím také zjistila, že se jí nevyřešené křivdy z minulých vztahů přenášejí do současných. Raději se tedy věnuje synovi Kristiánovi (11), kterého má s Koktou. S otcem chlapce se prý dokonce domluvila na tom, že se nebudou vídat, takže je celá jeho výchova jen na ní a může si ho rozmazlovat.

I tohle všechno ale může mít do budoucna vliv na její kariéru.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden