Moje šťastná hvězda

Drsná dohoda mezi Menzelovými

Nectí tradiční rodinu

Z otevřené zpovědi manželky oscarového režiséra JIŘÍHO MENZELA (78) doslova mrazí! Jejich vztah byl od samého počátku středem pozornosti, ovšem jen málokdo mohl tušit, jaký bič na sebe OLGA MENZELOVÁ (38) upletla. Z úmluvy, kterou pár uzavřel, se až zdá, jako by Jiří dopředu počítal s tím, že mu jednou Olga uteče.

Když se Menzelová rozhodla začít si se starším mužem, muselo jí být jasné, že se jen sotva pohrne do zakládání rodiny. Ostatně Menzel si nikdy netajil tím, že děti nejsou právě to, po čem by toužil. „Já mám takovou představu, že by moje děti nebyly zdravé, protože já už jsem starej,“ tvrdil režisér před třemi lety s tím, že už od útlého mládí neměl pocit, že by se musel nutně rozmnožovat. Proto své manželce už na začátku vztahu jasně řekl, jak to vidí.

„Jirka říkal, že děti nikdy nechce, a já si myslela, že se to zlomí, ale nezlomilo,“ vzpomíná Olga a dodává: „Tak jsem to řešila po svém!“ Než se ovšem rozhodla pořídit si první dítě, dcerku ANIČKU (7), uzavřela s manželem prapodivnou dohodu.

Šla si za svým

Jakmile otěhotní, jejich cesty se rozejdou. Románek Menzelové s režisérem JAROSLAVEM BRABCEM (62), který je biologickým otcem Aničky, neměl ale dlouhého trvání. Menzelová přesto dosáhla svého! Jestli se alespoň trochu pozastavila nad tím, že její sobecká touha poznamenala hned několik životů, těžko soudit.

Dva domovy

O tom, kdo je skutečným otcem její druhé dcery EVIČKY (2), se stále vedou vášnivé diskuse. Těhotenství s nejmladší holčičkou úzkostlivě tajila téměř až do porodu. Otázkou zůstává, zda by to dělala, kdyby k maskování těhotenského bříška neměla důvod. Ona však zarytě tvrdí, že otcem druhé dcery je skutečně Jiří.

„Mám špatné svědomí. Až na stará kolena jsem zjistil, jaký jsem byl blbec, a mrzí mě, že až ty holky budou dospívat, že u toho nebudu,“ trápí se režisér. Ať už je pravda kdekoli, obě dívky považuje za své a je přesvědčený, že s Olgou pro sebe byli stvořeni.

O to víc je ale zarážející, že i přes to všechno žije pár odděleně. Menzelová sice s dětmi chodí svého muže často navštěvovat, otázkou však je, zda je tento model rodiny pro holčičky přínosný. Proč nežije rodina pohromadě? Že by Jiří takto trestal nevěrnou manželku?

Jaroslav Brabec s dcerou Aničkou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden