Moje šťastná hvězda
Drsná válka Gottových kvůli majetku a slavnému jménu?
Drsná válka Gottových kvůli majetku a slavnému jménu?
Ivana vždy věděla jak Karla ochránit.

Prochází si pravděpodobně tím nejhorším obdobím v životě. Ačkoli se dlouhé měsíce dopředu na smrt svého milovaného manžela Karla Gotta (†80) připravovala, když ale skutečně dne prvního října minulého roku zemřel, zhroutil se jí celý svět.

Ve skrytu duše také doufala, že nyní půjdou všechny rodinné spory stranou a zejména s jeho nejstarší dcerou Dominikou
Gottovou (46) zakopou válečnou sekyru. Jenže se tak dodnes nestalo. Bitva naopak začala nabírat na obrátkách.

PROČ MÁ NA NI TAKOVÝ VZTEK?

Všechny jejich spory kdysi začaly tím, že zatímco Karel Gott se měl léčit z rakoviny a hlavně odpočívat, jeho dcera Dominika ho měla začít bombardovat telefonáty, v nichž si stěžovala na svého finského manžela Tima Tolkkiho (54), utápějícího se v depresích.

Potřebovala od něj slyšet vlídné slovo, chtěla útěchu a také ujištění, že všechny její problémy vyřeší. Jenže sám jich měl dost a dceřinnými potížemi se zabýval tak dlouho, až se mu kvůli nim údajně zase přitížilo.

A to pochopitelně Ivance vadilo. Snažila se manžela držet dál od veřejného života, od milujících fanoušků i novinářů, a to i proti jeho vůli, protože chtěla, aby se brzy uzdravil. Dominiku však uhlídat nestačila.

A podle všeho jí to vyčítá dodnes. Přesto ji za jeho smrt rozhodně neviní. Naopak, i přes to všechno, co se mezi nimi v minulém roce odehrálo, projevila Ivana vůli najít společnou cestu životem a být si vzájemně, když už ne přítelkyněmi, tak alespoň ženami, které si nebudou škodit, ale spíše pomáhat.

RADĚJI SE STÁLE SCHOVÁVÁ

Dominika Gottová ale zřejmě vycítila příležitost přijít k penězům, odtrhnout se od svého manžela a navždy zapomenout na minulost.

A tak zatímco Ivanka se snaží médiím vyhýbat, co to jen jde, nejen kvůli připravovanému koncertu, který má být oslavou Gottovy celoživotní kariéry, ale také proto, že stále truchlí, Dominika nevynechá jedinou příležitost k tomu, aby se novinářům s něčím nesvěřila.

Ještě před pár měsíci z ní byla pouhá hromádka neštěstí. Působila minimálně o deset let starší a podle všeho zůstala úplně bez peněz. Navíc měla na krku manžela, který by bez ní nevydržel dlouho žít.

A řešením mělo být, že se od něj defi nitivně oprostí a začne nanovo. Zničil si totiž kariéru i svůj život kvůli závislosti na lécích, maniodepresi a také kvůli údajně otevřenému vztahu, na kterém se dohodli.

A Dominika nechtěla dopadnout jako její muž. Jak je totiž známo, i ona v posledních měsících bojovala se závislostí na antidepresivech a alkoholu. Kvůli tomu také otci neustále volala. Nevěděla, co si v životě počít. Teď už to ví, ale Ivance to do karet rozhodně nehraje.

NA KOHO SE ZAPOMNĚLO?

Dědické řízení po Mistrovi zřejmě stále ještě probíhá. A pravděpodobně ještě nějakou dobu bude. Říká se, že Dominika potřebuje peníze jako sůl, protože aktuálně nikde zaměstnaná není a zatím ani neví, co by dělala.

Čím víc peněz jí v dědickém řízení připadne, tím déle nemusí pracovat. Problém je ovšem v tom, že na její dědický podíl si má brousit zuby i její fi nský manžel, který má taktéž hluboko do kapsy.

On ani jeho manželka proto nechtějí připustit, že téměř všechno dostane Ivana a na nikoho dalšího se nedostane. Ovšem závěť hovoří jasně. Gott už kdysi přenechal téměř veškeré své jmění milované manželce a jejich společným dcerkám.

Závěť už byla spíš jen jakousi formalitou, aby nezůstaly bez dědictví i ostatní jeho dcery, nejstarší Dominika a o něco mladší, druhorozená dcera Lucie (32). Dominika Gottová má ovšem pocit, že otec jí dluží víc, než jí odkázal, a tak to podle všeho vymáhá po své maceše.

KDO JE V PRÁVU?

To si ale Ivana nenechá jen tak líbit. Ze začátku to myslela s Dominikou podle všeho dobře, ale když to nejde po dobrém, bude to muset jít po zlém. Ivana zatím neposkytuje k tomuto tématu žádné rozhovory, ale už teď je jasné, že musí zuřit.

Vadí jí, že téměř den co den média přetřásají těžký osud Dominiky Gottové, a tím poškozují dobré jméno jejího milovaného manžela. Chce se zřejmě od Dominiky a jejího manžela držet co nejdál, ale bohužel to jde čím dál hůře.

Dominika se totiž vrátila do Česka a hodlá tu zřejmě budovat svou kariéru právě přes média. Proto si vytvořila pověst chudinky, které je zapotřebí vyhovět. Dokonce se začalo spekulovat i nad tím, zdali náhodou nechce získat Gottovu Bertramku.

Jenže ta je podle zákona Ivany, protože ji Gott přepsal na svou ženu ještě před smrtí, aby předešel dědickým sporům. Nebylo to ovšem nic platné. Jedni proto Dominiku litují, jak těžký osud má a že s ní nikdo nechce mít nic společného, jiní ji zase údajně mají za potvoru, která se snaží vydělat peníze na smrti svého otce.

Kde je ovšem pravda, prozatím není vůbec jisté. Otázek je stále mnoho, a dokud se bude Ivana schovávat před veřejností a zarytě mlčet, lidé stále budou tápat. Jen tak ovšem Dominičiny útoky na dědické řízení jistě bez reakce dlouho nenechá.

AMERIKA, NEBO ČESKO?

Ivanka chce prozatím žít na Bertramce, kde prožila nejkrásnější část svého života. Není ale také vyloučeno, že až bude dědické řízení u konce a její manžel bude posmrtně dostatečně uctěn, odstěhuje se do zámoří, kde má podle všeho mnohem víc přátel a také možnost zcela nové budoucnosti.

V Česku jí manžela všechno připomíná, nejvíce snad jeho fanoušci, kteří se u jeho hrobu, stejně jako okolo Betramky, střídají jako na běžícím pásu. V Americe Ivana dlouhá léta žila, a tak není důvod, proč by tam nemohla žít znovu.

Že by však Betramku prodala a koupila si dům za oceánem, o tom nemůže být ani řeč. Chce urovnat všechny spory a pak se uvidí, ale s největší pravděpodobností bude chtít Betramku přenechat svým dcerkám a Dominice nechat jen to, co jí právem náleží podle manželovy závěti.

Související články
Pětice španělských kriminálníků se rozhodla pro zajímavý způsob přivýdělku. Založili si účty na sociálních sítích a předstírali, že jsou americký herec Brad Pitt (60). Jejich cílem bylo zmanipulovat hercovy starší fanynky a dostat z nich peníze. „Moje láska k tobě je opravdová. City jsou v mém srdci navždy, prosím, odpusť mi a přijmi mě,“ psali podvodníci jeho fanynkám. Jakmile získali jejich důvěru, podařilo […]
O problémech v manželství herečky ze seriálu ZOO a scenáristy Rudolfa Merknera (52) se mluví už pár měsíců. Vše prý došlo tak daleko, že plánují rozvod. Podle některých informací to navíc vypadá, že Jana Bernášková (43) už má náhradu v podobě bývalého přítele, režiséra Davida Drábka (54). Spolu mají dceru Justýnu (18) a v poslední době mnoha lidem […]
reklama
Moderátorka Eva Perkausová (30) patří mezi nejkrásnější české celebrity. Jenže samozřejmě ani to jí nezaručí, že udrží choutky svého manžela Ivana Hecka (41) na uzdě. Kolem staršího podnikatele se mají dlouhodobě pohybovat různé ženy. Přitahuje je nejenom tím, že je dobře zajištěný, ale i jeho vypracovaná postava. Nedokázal odolat pokušení? Dlouho měl různým svodům odolávat, ale nedávno podle našeho […]
Moje šťastná hvězda / 22.10.2024
Dlouhých sedm měsíců od plastické úpravy Dara Rolins (51) poprvé vyšla do společnosti! Konečně se odvážila. Dá se to chápat. Od chvíle, kdy unikly informace o jejím omlazovacím zákroku, si lidé nebrali servítky a v komentářích snad soutěžili o nejhorší urážky. Někteří v hodnocení jejího vzhledu zašli tak daleko, že ji přirovnali k Evě Pilarové (†80) […]
reklama
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz